2789

بچه من زندگبم اصلا هوب نیست شوهرم به خونه زندگی خورد خوراک هیچیم نمیرسه دوسشم ندارم انقد تو فشارم میخوام فقط طلاق بگیرم ولی دو دلم یکی بخاطر سنم یکی بخاطر بچه هام و ترس بعد طلاق کسی نیاد سراغم 

خیلی هم حساسم نمیدونم میتونم حرف مرد دور بریا فامیل تحمل کنم یا نه بعد طلاق ولی زندگی کردن با این مردم یعنی خرابی آیتده ام من پدرم تو یکی از روستا های اردبیل زندگی میکنه از روستام من متنفرم موندم چیکار کنم  بنظرتون دیر یا نه همش فکر میکنم سنم زیاده 

قبل 2تا بچه اینطوری نبود؟

یه شبه اینطوری شد عزیزم؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نجات دادن روحت از هرچیزی مهم تره 

حرف مردم ک هیچ اهمیتی نداره 

اما اینک میگی ترس از نیومدن کسی داره ک نیاد خاستگاریت خیلی خنده داره اصلا شوهر براچیته؟

روی پای خودت باش

با دوتا بچه اصلا مهم نیست چند سالته یا بعدا میتونی ازدواج کنی بازم یا نه، فقط و فقط بچه هات مهم هستن که توسط شما و پدرشون به این دنیا اومدن 

.                                                                  

اگه چند وقت پیش بود، بی چون و چرا می‌گفتم جدا شو

اما حقیقت زندگی توی ایران یه چیز دیگه است

می‌تونی خرج زندگی خودت و بچه هاتو بدی؟!

خانواده‌ت حمایتت می‌کنن؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

سنت که زیاد نیست .باقی شرایط نمیتونم نظر بدم

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

حالا که شده چقد نیش داره حرفاتون

اتفاقا حرفش بد نبود درسته باعث ناراحتی استاتر میشه اما دقیقا استاتر خواهر مته چ دلیلی داره وقتی ی زن میدونه شوهرش اینطوره بچه بیاره اونم دوتا؟بی منطق نبود