2777
2789
عنوان

اگه باباتون به مامانتون فحش بده

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 19 پست
داییت چیکار کنه مثلا بیاد باهاش گلاویز بشه یا می‌تونه طلاق خواهرشو بگیره بنظرم اگه مادرت می‌تونه از ...

تو این سن با نوه و بچه بزرگ چطور طلاق بگیره 

داییم اگه بفهمه و برینه بهش دیگه خجالت میکشه جا رفتن هم نداره داییام خیلی احترامش میزارن فک کرد کیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم لازم نیست بگی به داییت بگی می خواد چیکار کنه؟باعث میشه بابات دیگه فوش نده؟

میخام که دیگه نره پیش داییام بخوره و احترام ببینه و برگرده دوس دارم برینه بهش دلم خنک بشه همین

تو این سن با نوه و بچه بزرگ چطور طلاق بگیره داییم اگه بفهمه و برینه بهش دیگه خجالت میکشه جا رفتن هم ...

چی بگم اول به برادر و  پدرومادر خود بابات اگه داره بگو البته اگه ازشون حساب میبره اگه نیستن یا حساب نمیبره  به  داییت بگو ولی خوب نمی‌دونم  این کار درسته یانه چون ممکنه درگیری بشه و خدای نکرده اتفاق بدی بیوفته اگه داییت آرومه و می‌تونه خشمشو کنترل کنه یا بابات کینه ایو تلافی جو نیست  بگو ولی دعا کن انشالله بخیر بگذره البته بازم  بعید می‌دونم تو این سنو سال آدما تغییر بکنن