2821
2789
عنوان

کار توو دیوار

326 بازدید | 11 پست

من کار دارم منتهی ی وقتایی میرم دورکاری های دیوار رو نگاه میکنم برای وقتای بیکاری 

چقدر کلاه بردار شدن همه

بابا بخدا سر خودمون رو که نباید کلاه بذاریم 

جالبه وقتی متوجه میشی کلاهبرداری هست و به طرف میگی من نمیخوام این کار رو انجام بدم، شاکی هم میشه که چرا نمیخوایی؟؟؟؟؟ مگه دنبال کار نیستیییی؟؟؟؟  اینطوری میکنی بیکار موندی؟! 

در کل انگار داریم وسط کلاه.بردارترین دوره جهان زندگی می‌کنیم 

همه میخوان جیب همدیگه رو بزنن

مهربون باشیم با هم خیلی زندگی بهتر میگذره.... 

تو رو خدا گول این تبلیغ کار و درآمد روزانه و توو خونه بشیم روزی یک میلیون درآمد داشته باش و... رو نخورید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینا همش الکیه

دقیقا، الکی طرف میگه ما مجوز فلان و بهمان و این و اون رو داریم، بعد دوتا سوال در مورد مجوز میپرسی معلومه اقلا نمیدونه اون مجوز چی هست 

دیروز به یکی توو دیوار یپام دادم، طرف اصفهانی بود بعد آدرس ی شرکت توو تهران فرستاده 

میگم چرا یکی تهران ه یکی اصفهان، میگه ما نمایندگی اصفهان هستیم. زنگ زدم از دفتر تهران پرسیدم میگه ما اصلا نمایندگی جایی نداریم 

به خود طرف میگم شرکت اصلی میگه ما نمایندگی نداریم، میگه نه من نگفتم نمایندگی هستیم گفتم مثل اونا که تهران هستن منم دارم اصفهان این کار رو میکنم 

متاسفانه کسی که توو تنگای مالی باشه راحت سرش کلاه میره 

من انقدر از این کلاه برداری‌ها میبینم واقعا ناراحت میشم 

منم دنبال کار توی خونه ام کل دیوارروبالاوپایین کردم چیزی جزکلاه برداری ندیدم

دقیقا 

همش کلاهبرداری

همشون یا از قصد کلاه بردار هستن یا دارن پکیج چرت و پرت میفروشن بعد میگن ما آموزش دادیم حالا برو کار پیدا کن،. اگر کار پیدا کنی میتونی روزی ی میلیون راحت داشته باشی 

خب استاد مشکل پیدا کردن کاره وگرنه پکیج داغون تو به چه درد میخوره 

اوووووووووه

بخوای کلاه‌برداری‌های دیوارو در بیاری تمومی نداره

آگهیای کار یه سریشن

بیعانه ها یسری

یمدت خواهرم میفتاد فقط آگهیای مبل در حد نو پیدا میکرد

که کلا یه نفر میذاشت

از دم مبلمان استیل نو. با قیمت مفت

هی اونا رو گزارش میزد

دیدیم تمومی ندارم

واقعا فقط میمونه آگاهی سازی

وگرنه کلاهبرداری تو کشور ما همیشه جلوتر از قانونه

عادت های اتمی و اثر مرکب
اوووووووووهبخوای کلاه‌برداری‌های دیوارو در بیاری تمومی ندارهآگهیای کار یه سریشنبیعانه ها یسرییمدت خو ...

درست میگی 

البته فقط هم دیوار نیست 

چند وقت پیش ی برنانکه غذایی میخواستن از اینستا بگیرم (البته من راحت اعتماد نمیکنم) بابت ی بیماری پوستی که خیلی وقته دارم 

طرف اول خودش رو دکتر معرفی کرد 

بعد شد کارشناس تغذیه 

بعد شد کارمند غذا و دارو 

تهش هیچی نبود 

ی مشت مقاله لاتین و اسم های قلبمه سلمبه میگفت فکر می‌کرد کسی سردرنمیاره و چون لاتینه و عجیب غریب، همه حرفاش رو باور میکنن 

دیگه با بیماری مردم که نمیشه بازی کرد آخه.... 

چیه کار بازاریابی وشرکتی نمی‌خوام فقط

کاش بازاریابی و شرکتی باشه، الان اکثرا میگن ما آموزش میدیم خدا تومن پول آموزش میگریم، بعد که یاد گرفتی برو خودت کار پیدا کن 

آخه استاد اگر کار برای آموزش های تو بود، تو خودت الان سرکار بودی نه دنبال آموزش و فروش پکیج و... 

طرف میگه با آموزش های من حداقل روزی یک میلیون درآمد داری، پس اگر این آموزش ها خوب بود خود آموزش دهنده باید روزی 5 تومن راحت داشته باشه، دیگه نباید با اصرار پکیج و آموزش بفروشه.... 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز