2777
2789
عنوان

فیبراندوم و کیست سینه

62 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر

تقریبا یکسال و هشت ماه پیش یهو متوجه شدم یکی از سینه هام با اون یکی وقتی لمس میکنم فرق داره

خیلی ترسیدم رفتم دکتر گفتن چون حرکت میکنه جای نگرانی نیس برو سونو

سونو تشخیص فیبراندوم داد و گفت قرص ویتامین ای مصرف کن، درد ندارع اصلا اما دوس ندارم سینه هام فرق داشته باشه باهم آخه مجردم میترسم  ازدواج کنم یوقت مشکل ساز بشع،چن روز پیش که مجددا رفتم سونو برا چکاپ گفت یکم سایزش بزرگتر شده میتونی جراحی کنی 

بنظرتون جراحی کنم طوری نمیشه؟؟ میترسم بمونه روز ب روز بزرگ بشه از طرفی میترسم عمل کنم و بهش دست بزنم یهو مشکلی پیش بیاد نمیدونم گیج شدم😢😢

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من سونو دادم تیرویید ،دکتره گفت پر از ندوله باید بری نمونه برداری ،منو میگی داشتم سکته میزدم ،ر ...

واسه تیرویید سونو دادید ؟

من دوساله دارم اما چن ماهی یبار ازمایش میدم فقط 

واسه تیرویید سونو دادید ؟من دوساله دارم اما چن ماهی یبار ازمایش میدم فقط

بله ،آخه آزمایشم پر کار نشون میداد و تیروییدم بزرگ شده بود ،البته فقط خونریزی بود در اثر غصه

بله ،آخه آزمایشم پر کار نشون میداد و تیروییدم بزرگ شده بود ،البته فقط خونریزی بود در اثر غصه

بهتر باشید عزیزم

ممنون بابت راهنماییتون