2777
2789
من ترشح شیر از هر دو سینه دارم و اخیرا درد و سوزش مبهمی زیر بغلمام و حتی بازوهام دارم. نقطه ی مشخصی ...

دوراز جونت . حتما به پزشک مراجعه کن اگرم چیزی باشه خدایی ناکرده باید سریع پیگیر بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترشح شیر از هر دو سینه دارم و اخیرا درد و سوزش مبهمی زیر بغلمام و حتی بازوهام دارم. نقطه ی مشخصی ...

سرطان تا به استیج بالا نرسه درد نداره .

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
منم یکی از سینه هام یه چیز سفید سفت بیرون میاد مثل چرک جوش ،،، درد و سوزشم گاهی اوقات دارم میترسم بر ...

من خاله ام ماماعه

مبگه اکثر درد هایی که تو سینه هست سرطان نیس..

برو جلو آینه

لخت

دستات و بده بالا 

ببین حالت سینه ات چجوریه..

نوک سینه ات تو رفته؟

از کجا معلوم می شه به استیج بالا رسیده؟اگه من سرطان داشته باشم، الان برا من ممکنه به استیج بالا رسید ...

سرطان اگه باشه

حالت سینه تغییر میکنه...

رو زمین دراز بکش

به یکی دیگه بگو سینه ات و ماساژ بده..

ببینه چیز سفتی هست..

روش معاینه سرطان سینه فیلمش تو سایت هس

در مراحل اولیه، سرطان پستان معمولاً فاقد درد بوده و ممکن است هیچ علایم چشمگیری را نشان ندهد. با پیشرفت این بیماری، علایم و نشانه‌ها می‌تواند شامل ایجاد (غده) یا ضخیم‌شدن نواحی نزدیک پستان یا خود پستان ، تغییر در سایز یا شکل پستان ، ترشح از نوک پستان، حساسیت موضع و فرو رفتگی باشد.

برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید

سرطان سینه