2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که خسته بوده و بعد هم منتظر بوده ،درست.

ولی نو دوران دوستی خیلی رفتارها بهتره.یعنی من الان همسرم اذیت میکنه،غر میزنه،جایی بگم نمیاد ولی تو دوران دوستی صبور،بامحبت ،عاشق وحرف گوش کن بود.خلاصه بگم اگه تو برا ازدواج میخوایش ببین با اون امتیازاتی که خودت میگی داره به علاوه این حالتش ،چقدر خواهانشی؟

جمع و جور کن خودت روناراحت شدی اونم دلجوئی کردهدیگه لوس بازی درنیار بعدشپشیمونش نکن که ازت دور میشه

همه تو تاپیک قبلی دارن میگن مناسب ازدواج نیست…من که همون روز اجازه ندادم موضوع کش پیدا کنه یکم ناز کردم بعدش اوکی شد همه چیز یهویی یادم افتاد تاپیک زدم گفتن به دردت‌ نمی‌خوره این آدم😭

این که خسته بوده و بعد هم منتظر بوده ،درست.ولی نو دوران دوستی خیلی رفتارها بهتره.یعنی من الان همسرم ...

زیاد واقعا زیاد، اصولا آدمی ام صبور خودمم مدیریت می‌کنم

فقط کم توقعیم شد☹️😭

چقد ننریاز اشتباهت درس بگیر و تکرارش نکنآدم خسته رو کشوندی سر قرار خودتم ک خستهچ اصراری ب دیدن بود؟

بله درست اشتباه از من، اما رفتار ایشون چی؟درست بوده؟ نه قطعا

بله درست اشتباه از من، اما رفتار ایشون چی؟درست بوده؟ نه قطعا

یه آدم خسته رو کشوندی دنبال خودت نیم ساعت ک چی؟

خب از همون اول میگفتی بلد نیستم بیا دنبالم

رفتارش اشتباه نبود اما از آدم خسته بیشتر نمیشه انتظار داشت

یه آدم خسته رو کشوندی دنبال خودت نیم ساعت ک چی؟خب از همون اول میگفتی بلد نیستم بیا دنبالمرفتارش اشتب ...

تایممون محدود بود

آدرس رو درست رفتم فقط ایشون منو پیدا نکرد