2777
2789
عنوان

بووژان!!!!!

622 بازدید | 18 پست

آخرش همون شد که فکر میکردم

یکی میاد  تاپیک میزنه درد و دل میکنه آدم درگیر میشه

تاپیک میره تو پر بازدیدا

بعد یهو تاپیک قفل میشه یا پاک میشه!

کاش یک کنی بهتر مدیریت کنیم تاپیکامونو

تا مجبور به این کارا نشویم

من خیلی وقت گذاشتم و تاپیک بووژان رو خواندم ولی آمدن دیدن قفل کرده

بووژان عزیز لطفا ما را از خودت بی خبر نزار

خیلی برای من جالبه که درگیر رفتن  یک شخص مجازی  یا ماجرای یک تاپیک میشین و مرتب پیگیری میکنین .احتمالا قلب های بزرگی دارین حداقل بزرگتر از مال من یا سر خلوتری 

من هر تاپیکی میخونم از صمیم قلب ارزو میکنم هر موصوعی که نوشته حل بشه و به ارامش و شادی برسه

گاهی شده حتی برای یه تاپیک دارویی یا پزشکی به این همکار اون همکار هم زنگ زدم تا جواب درست یا نزدیک به درست با اون اطلاعات  بدم  اما صفحه رو که میبندم میرم دنبال کارم  دیگه به کل فراموش میکنم 

حال متکلم از کلامش پیداست

متاسفانه ایشون از انتقاد یه عده که واقعا خیر و صلاحش رو میخواستن دلخور شدن و عجیب هست. ایشون مشکل همسرش رو گفته اسم شهرش رو رشته ش رو شغلش رو.....  ۱۳۰ صفحه همه به به و چه چه کردن. اونم کسانی که صرفا جهت ارضای حس کنجکاوی خودشون هی عکس میخوان و جزئیات بیشتر از زندگی ایشون. این آخر کاری دو نفر از روی خیر خواهی بهش گفتن کارت اشتباست. اگر خدای نکرده توی فامیل یا همکاراش کسی شما رو بشناسه چی. حتی توی فک و فامیل خودتون... خیلی تعجب کردم ایشون بعد از ۱۳۰ صفحه تحسین شنیدن با یه انتقاد دوستانه اینطور برخورد کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه ایشون از انتقاد یه عده که واقعا خیر و صلاحش رو میخواستن دلخور شدن و عجیب هست. ایشون مشکل هم ...

اره حتا اسم شوهرشم گفته بود 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
خیلی برای من جالبه که درگیر رفتن  یک شخص مجازی  یا ماجرای یک تاپیک میشین و مرتب پیگیری میک ...

عزیزم گاهی مشکل طرف مشابه مشکل خود آدم میشه و همین باعث درگیر شدن آدم میشه

خیلی برای من جالبه که درگیر رفتن  یک شخص مجازی  یا ماجرای یک تاپیک میشین و مرتب پیگیری میک ...

و اینکه یکی کاربریش و بنا به صلاح دید خودش میبنده بعد بعضیا هی تاپیک پشت تاپیک  میزنن تو رو خدا بیا  تو رو خدا مارو تنها نذار 

حقیقتش من فقط همون اوایل که پستشون رو گذاشتن خوندم و با خودم گفتم چقدر عاقل که با وجود اینکه خیلی ازش میپرسن کدوم شهر هستی اما ایشون میگفتن چون نمیخوام برای کسی سوتفاهم پیش بیاد و باعث توهین به قومی یا شهری بشه نمیذارم. اما امروز صبح که نی نی سایت رو باز کردم دید م ایشون حتی تا عکس خودشون رو هم گذاشتن. و واقعا تعجب کردم. خواستم براشون پیغام بذارم که کارتون خیلی ریسکی هست. دیدم دو تا دیگه از دوستان این تذکر رو بهشون دادن و منم چیزی ننو شتم که ته دلش خالی نشه و نگران نشه. اما اخرین پستشون رو که دیدم تعجب کردم

حقیقتش من فقط همون اوایل که پستشون رو گذاشتن خوندم و با خودم گفتم چقدر عاقل که با وجود اینکه خیلی از ...

من حرفم احترام به آدم هاست 

در این که ایشون  بی احتیاطی کردن شکی نیست