2777
2789

هر سال همه تولدایه فامیل شام شب با مادرشوهرم میگن بجای کادو که دستشون درد نکنه. 

من آذرماه تولدم بود تو ی ساختمانیم. 

من کیک اینا دوس ندارم میدونم ولی خب دورهمی معمولا یا همون شبه یا شب قبل تولد. 

بعد من کارامو انجام دادم اینا تبریک گفتن بهم روز قبلش خواهرشوهرم و برادرشوهرم  

روز بعدش مادرشوهرمم تبریک گف همین بعد من انتظار دارم که خب مثل بقبه واسه منم شام بزاره دیگه خوشحال کارامو کردم رفتم دیدم شام نیست 😐🥺انگار نه انگار🥺

دلم خیلی شکست . 

شب قبل تولدم که مثلا دورهمیع خواهرشوهرم اونجا بود میخواست شام بزاره نظر اونو خواست گف چی بزارم این نوع غذا یا نه فلان غذا حتی ی نظر نپرسید که من بگم چی بزار 

گفتم حتما براشب تولدم شامه که هیچ

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

الان مثل فرداشب تولد برادرشوهرم مجرده 

من چیکار کنم ب نظرتون دلم خیلی شکسته از طرفی  برام  عزیزه برادرشوهرم

برم یا نرم؟ 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی محبت🫠برو وسط حرفات بگو من فک کردم برا تولد منم شام میزارین

باشه ممنون. 

خوشیحالت ک مشکلت با مادرشوهر در این حد من اینقدر ازش کشیدم ک دیگه نمیتونم درکت کنم

🙂

چه بد كه نميدونن شما تا اين حد خودتون رو عضوي از خونواده شون ميدونيد🥺❤️اولين تولد شماست؟

متاسفانه اصلا نمیتونم قبول کنن جون خودمم خونواده ای ندارم اخه ب شدت قلبم گرفت

الان مثل فرداشب تولد برادرشوهرم مجرده من چیکار کنم ب نظرتون دلم خیلی شکسته از طرفی برام عزیزه براد ...

برو و سعی کن به روی خودت نیاری

دنیا کوچکتر اینه که بخاطر این چیزا غم به دلت راه بدی

عزیزم یه چیزی بهت بگم بهیچ عنوان توقع از خانواده شوهر نداشته باش.با خودت روزی ده بار تکرار کن تو عروسی نه دختر خانواده. منم طرز فکر شما رو داشتم و خیلی خیلی از طرفشون ضربه خوردم. خانواده من دور بودن من خودم رو دخترشون دونستم بد اذیتم کردن

متاسفانه اصلا نمیتونم قبول کنن جون خودمم خونواده ای ندارم اخه ب شدت قلبم گرفت

عيب نداره براي سال بعد به شوهرت بگو يادآوري كنه شايد فكر كرده مثل اغلب عروسا (از جمله خودم) خوشت نمياد