2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دکتر کردیان روانپزشک هستند و ما بهشون مراجعه کردیم خیلی راضی بودیم.فکر کنم برای وسواس فکری بتونین بهشون مراجعه کنین

ببخشید شما متخصص گوارش و معده ی خوب و کاربلد تو خرم آباد سراغ دارین ؟؟برای معده درد میخوایم بریم خیلی مشکلش جدیه ..

سلام دکتر کردیان روانپزشک هستند و ما بهشون مراجعه کردیم خیلی راضی بودیم.فکر کنم برای وسواس فکری بتون ...

نه والا نرفتم خودم اما مادرم همش پزشکای بیمارستان تامین اجتماعی میره 

سلام دکتر کردیان روانپزشک هستند و ما بهشون مراجعه کردیم خیلی راضی بودیم.فکر کنم برای وسواس فکری بتون ...

منم برا وسواس فکری میخام برم ، شما درمان شدین ؟؟ به نظرتون تشخیصش خوبه؟ دارو خوب میده ؟؟ 

آخه میترسم برا دارو  میخوام دکتر خوبی باشه دارو بد نده بدتر بشم

منم برا وسواس فکری میخام برم ، شما درمان شدین ؟؟ به نظرتون تشخیصش خوبه؟ دارو خوب میده ؟؟ آخه میترسم ...

من برای وسواس فکری توی یه شهر دیگه ب متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم قرص های فلوکستین و استراموکس رو بهم داد چندین ماه مصرف میکردم ولی تاثیر زیادی روم نداشت و خواب و خورد و خوراکم رو خیلی بهم ریخت..

ولی پیش اقای کردیان بخاطر ی موضوع دیگه رفتیم و خداروشکر هم تشخیص و هم دارو هایی ک تجویز کردن همشون خیلییی خوب بودن و ماشاالله خیلی هم سرشون شلوغه . دکتر حاذق و کار بلدی هستن‌..انشاالله مشکل شما هم حل بشه

من برای وسواس فکری توی یه شهر دیگه ب متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم قرص های فلوکستین و استراموکس رو ...

ممنونم خداخیرت بده . بین فرشته حقیقت و کردیان که تو خرم ابادن شک داشتم ، شما شنیدین اسم دکتر فرشته حقیقت رو ??

نه متاسفانه اسمشونو نشنیدم تا حالا

واسه وسواس فکری کدوم شهر رفتین پیش کی ؟؟ 

روانشناس من اسم سیاه پوش و آهو قلندری و مومنی روانشناس شنیدم تو خرم آباد اما نمیدونم کدوم خوبن ؟

به نظرشما برا وسواس فکری پیش روانشناس برم یا روانپزشک بهتره ؟؟

بستگی ب شدتش داره..روانشناس حق تجویز دارو نداره و فقط صحبت میکنه و یسری راهکار پیشنهاد میده ولی اگه ببینه ک احتیاج ب مصرف دارو دارین معمولا خودش نامه میزنه و میفرسته پیش روانپزشک. ..

من برای وسواس فکری اول تو شهر ساری پیش آقای نخعی(روانشناس)رفتم ایشون هم تشخیص داد ک باید دارو مصرف بشه و ارجاع داد ب روانپزشک آقای مرتضوی