2777
2789

زنده موند یا مرد ؟

عذاب وجدان ندارید؟

قصدم از زدن این تاپیک اینه بدونم چه حسیه یکی به خاطرت بخواد خودکشی کنه!

منو کسی تاحالا دوست نداشته دیگه چه برسه به این که بخواد به خاطر خودکشی کنه!به نظرم اونایی که اینکارو میکنن طرف مقابل رو خیلی دوست دارن که از زندگی خودشون میگذرن 🥺

استارتر ببخشید 

بچه ها کمک میخوام ازتون لطفا هرکسی میتونه این لطفو درحقم بکنه

یه شخصی هست که گم و گور شده جواب تلفن های منو نمیده آنلاین نمیشه و شماره همه اطرافیانمم داره نمیتونم با شماره اونا بهش زنگ بزنم چون جواب نمیده 

کسی هست شمارشو بدم یه زنگ بهش بزنه ببینه جواب میده یا نه؟ فقط تا گفت الو قطع کنید بلاکش کنید بعد بهم خبر بدین بدونم که الکی جواب منو نمیده یا کلا بلایی سرش اومده

خواهش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه، آخه کدوم چُس مغزی میاد به خاطر من خودشو بکشه!

تازه اگه کسی هم همچین کاری کنه حالت تهوع میگیرم و جلو بقیه خجالت زده میشم آبروم میره. رمانتیک نیست، حال بهم زنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نه خوشبختانه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بله پیاماشم هست کسی بود بگه اسکرین بدم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه، آخه کدوم چُس مغزی میاد به خاطر من خودشو بکشه!تازه اگه کسی هم همچین کاری کنه حالت تهوع میگیرم و ج ...

جدی خجالت میکشه ادمین حس میکنم تازه کلیم پز میده که اره ببین چی بودم طرف بخاطرم خودشو کشته 

من خواستگارزیادداشتم خیلیاشونم چنسال پیگیربودن ولی نه زنده هستن همشون وخودشونونکشتن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

حماقت محض

یه انسان ارزش اینو نداره بخاطرش جون خودتو بگیری!

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂