2777
2789

اول از همه صرفا خواستم از بچگیم بگم و قراره یخورده طولانی شه و عذر میخوام بابتش-

من خیلی استرسی و ترسو ام ۱۹ سالمه

هیچکدوم از هم سن و سالام مثل من نیستن اکثرا خیلی ادمای اجتماعی هستن و از حقشون نمیگذرن

ولی من اینجوری نیستم، نمیتونستم از خودم دفاع کنم هیچوقت خیلی استرسی بودم حتی یادمه وقتی برادر کوچیکم به دنیا اومد که من اونموقع۹ سالم بود خیلی براش استرس داشتم و مراقبش بودم... حتی تا الان که ده سالشه باهم جایی میریم همش ترس تو‌وجودمه که گم بشه یا هر چی همش مراقبشم

از بچگیم تا الان دست و پاهام یخ یخه و مدام دستم عرق میکنه

بچگی شاهد که دعواهای پدر مادرم بودم که البته الان دیگه دعوایی نیست اما تا ۱۲ سالگیم خیلی زیاد بود دعواها

بابام یا با مامانم دعواش میشد یا با پدربزرگم یا داییم

خلاصه یه روتین ثابت بود این دعوا

و من این مواقع خیلی استرس میگرفتم و شکم درد سراغم میومد

منزوی شده بودم

و الانم افسردم حتی نمیدونم دقیقا ریشه اش چیه

طوریه که حتی دکتر و قرصم نتونسته برام کاری کنه یه مدته تحت نظر دکتر قرص مصرف میکنم اما انگار دارم گچ میخورم هیچ‌تاثیری روم نداشته و هنوز همونقد دچار وسواس و نشخوار فکری و غیره ام...

آره عزیزم ریشه در کودکی داره منم دقیقا مثل شمام و ریشه اش از همون دعواهایی بود که تو بچگی دیدم

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا کلا عرقه حتی تابستونا انقد یخه که سردمه همش

منم مث توام یکسره خیسهههه و چک چک از دست و پام میچکه 

گاهی اوقات لرز میاد سراغم میرم زیر پتو 

من رفتم دکتر گف ژنتیکیه .. منبعشم گف استرس

به امید ارزو های قشنگمممم

عزیزم قطعا خیلی از استرس ها ریشه در کودکی داره 

اما اینکه دارو روت تاثیر نذاشته دوتا دلیل داره یا دوز اون دارو برای شما کمه یا اینکه کلا باید دارو رو عوض کرد 

مثلا من ونلا فاکسین و فلوکستین اصلا برام هیچ فایده ای نداشت اما سیتالوپرام ۲۰کاملا برام اوکی بود و بعد یه هفته قشنگ حس میکردم خیلی بهترم 

پس به دکتر بگو دارو رو عوض کنه 

درضمن حتما حتما ورزش کن ورزش باعث میشه سطح اندورفین مغز بالا بره و انرژی ها منفی ازت دور میشه و شاداب تر میشی 

برای روابط اجتماعیت هم نگران نباش شما تازه یه دانشجویی منم همسن شما بودم خجالتی بودم و استرسی الان خیلی بهترم 

توی محیط های مختلف قرار بگیری بهتر میشی 

دمنوش بابونه ،اسطوخدوس،بهار نارنج ،دارچین ،نعنا خوبه برای استرس گلم بگیر همیشه دمنوشش بخور صبح و شب ،هر کدوم دلت زد اون یکی بخور .بهارنارنج و بابونه عالیع .هر وقت استرسی شده شصت و شش بار بگو الله یه آرامش عجیب میاد سراغت .الکی بخند بزار مغزت گول می خوره هورمون ضد استرس تولید می کنه چون مغزت متوجه نیست شما الکی میخندی .شما مسبوق مواظب از داداشت نیستی مادرت این وظیفه رو داره پس وظیفه اش رو به خودش بسپار به کارهای خودت برس .ورزش کن