2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهید پلارک شهید حاج سعید سامانلو و شهید ابراهیم هادی 

صلوات براشون بفرست 

اول به خدا توکل کن   بعدش برای این شهدا نذر کن  و صلوات بفرست 

دیدم خیلیا حاجتروا شدن 😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خیانت میکن الانم اومد اینقد کتکم زده دست چپم بالا نمیاد همه موهام کند اینقد سرمو کوبوند زمین یه سر د ...

الهی ک دستش بشکنهههههههه 

بابا با یه چوبی چیزی میزدیش 

عشــــAــــق🔗♥️

هیچکی زورش به این حیون نمیرسه

شما نذر کن صلوات بفرست 

حاجتروا میشی امتحانش بد نیست 

شهید گلاب سرچ کن اینترنت ببین 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
شما نذر کن صلوات بفرست حاجتروا میشی امتحانش بد نیست شهید گلاب سرچ کن اینترنت ببین

شهیدی که مزارش بوی گلاب می‌دهد 🌹🌹🌹🌷🌷🌷

سید احمد پلارک  شهیدی كه مزار پاكش بوی عطر می‌دهد.
شهید سید احمد پلارک در زمان جنگ در یکی از پایگاه های پشت خط به عنوان یک سرباز معمولی کار میکرد. او همیشه مشغول نظافت توالت های آن پایگاه بوده و همواره بوی بدی بدن او را فرا میگرفت. تا اینکه در یک حمله هوایی هنگامی‌که او در حال نظافت بوده، موشکی به آنجا برخورد میکند و او شهید و در زیر آوار مدفون میشود.بعد از بمب باران، هنگامی‌که امداد گران در حال جمع آوری زخمی‌ها و شهیدان بودند، با تعجب متوجه می‌شوند که بوی گلاب از زیر آوار می‌آید. وقتی آوار را کنار میزدند با پیکر پاک این شهید روبرو میشوند که غرق در بوی گلاب بود.
هنگامی‌که پیکر آن شهید را در بهشت زهرای  تهران، در قطعه 
26 به خاک می‌سپارند، همیشه بوی گلاب تا چند متر اطراف مزار این شهید احساس می‌شود و نیز سنگ قبر این شهید همیشه نمناک می‌باشد بطوری كه اگر سنگ قبر شهید پلارك رو خشك كنید، از طرف دیگر سنگ نمناك می‌شود.

یه همسایه داشتیم همیشه از شوهرش کتک میخورد 

یه شب با ماهیتابه اینقدر شوهرش رو زده بود که یه هفته شوهرش رو هیشکی ندید 

صورت و کله اش کبود بود...

از اون شب دیگه هیچوقت دعواشون نشد

شهیدی که مزارش بوی گلاب می‌دهد 🌹🌹🌹🌷🌷🌷سید احمد پلارک شهیدی كه مزار پاكش بوی عطر می‌دهد.شهید سی ...

این شهید یکی از همون شهداییه که بهت گفتم براشون صلوات بفرست 

اگه کار ت جور نشد  قسمت نبوده 

ولی تاپیک یک کاربری رو دیدم خیلییی ها حاجت گرفته بودن 

امتحانش که ضرر نداره