استالین مدیر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 عنوان خانم ها مهمونی دارم در مورد غذا چند سوال دارم لطف میکنید بیایید تاپیک | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 49 پست من جمعه ظهر مهمونی مفصل دارم برای اینکه برسم ژله ها رو امروز دزست کنم خوبه ؟لوبیا امشب خیس کنم و فردا بپزم خورشتم بگذارم کنار .سالاد هم فردا درست کنم .دیگه می مونه برنج ک همون روز میپزم ژله و کارامل از الان سفت نمیشه مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚 1403/11/17 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 مادره بلند شده بود برا شب یلدا ژله درست کرده بود زد و ۲هفته تعطیل شد مدرسههمون ژله ها رو اورد واسه ب ... وووای یادمه پشت سر هم تعطیل شد...اونو چجوری خوردن ...خود ژله سفت میشه بعد از این همه روز چه برسه توش چیزی هم باشه مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 مهمونیت چیه حالا این موقع سال خواهر😅یه ماه دیگ برا عید میان دیگه بازم پاگشا❤ مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 5510 مرسی ❤نظرم عوض صد هپین کارو میکنم از الان فکرتو درکیر نکن همه رو تو یه روزم میشه بکنیخورشت که کاری نداره یه ربع تفت میدی آبشو میریزی از صبح بزار تا شب بپزه با شعله ملایمژله رو هم شب قبل میوه شستن خشک کردنم نیم ساعته شب قبل انجام بده اوکیه سالادم یه ساعتی بشه جمعه درست کن یدونه برنج موند مشکل تمیز کردن خونس فقط😑
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 مهمونیت چیه حالا این موقع سال خواهر😅یه ماه دیگ برا عید میان دیگه بازم میدونی خوبیش اینه کل خونه زندگی از عمقش تمییز میشه مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 لوبیارو بزاری یه نیم ساعتی قل بخوره بعد ابکش کنی هم نفخش میره ،اره ژله از الان جالب نمیشه بزار همون ... مرسی مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
zohrenourozi عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 811 ژله از الان بو میگیره تو یخچالفردا درست کنسبزی قورمه رو امروز سرخ سرخ کن اماده باشه لوبیام بپز فردا شب قورمه رو بار بزار سالادم درست کن سلفون بکش بزار یخچال
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 امیدوارم همه چیز عالی پیش بره حال خودت و کوچولوت هم خوب بشه و بهتون کلی خوش بگذره😍😍 مرسی عشقم 😍اگه آقای شوهر بگذاره 🤣 مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 از الان فکرتو درکیر نکن همه رو تو یه روزم میشه بکنیخورشت که کاری نداره یه ربع تفت میدی آبشو میریزی ا ... مرسی عزیزم .اون مشکل رو حل کردم 😁😁خونم تمییزه شکر خدا وگرنه وسط این مریض شدن 🥴،نمیتونستم از پسش یر بیام . مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 ژله از الان بو میگیره تو یخچالفردا درست کنسبزی قورمه رو امروز سرخ سرخ کن اماده باشه لوبیام بپز فردا ... مرسی عزیزم .درسته ژله و سالد میگذارم برای فردا ..سبزی رو یکشنبه گرفتم سرخ کردم بقیه کارا هم فردا .مرسی از همتون ذهنم باز شد مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 خدا نکنه مریض بشی تو ابن موقعیت ها ،همسر ادم همراهی بخوره تو سرش،نخواستیم،لد تر ذهن ادم رو اشفته میکنه ..از همتون ممنونم ذهنم باز شد .❤❤❤یک دنیا ممنونم مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
zohrenourozi عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 811 مرسی عزیزم .درسته ژله و سالد میگذارم برای فردا ..سبزی رو یکشنبه گرفتم سرخ کردم بقیه کارا هم فردا .مر ... قربونت.ظروفای مهمونی هم اماده کن بزا یه گوشه تا روز مهمونی دسپاچه نشی اینو از اونور بیاری اونو از اینورهمشون یه جا باشن دسترسی بهتره چون شلوغم هست .مهمونیت
استالین مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 4467 قربونت.ظروفای مهمونی هم اماده کن بزا یه گوشه تا روز مهمونی دسپاچه نشی اینو از اونور بیاری اونو از ای ... فدات شم حتما خوب صد گفتی شیتمشون دوباره گذاشتم سر جاشولی میگذارم بیرون روی میز خیالم راحت شه .مرسی از راهنمایتت❤ مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
zohrenourozi عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 811 فدات شم حتما خوب صد گفتی شیتمشون دوباره گذاشتم سر جاشولی میگذارم بیرون روی میز خیالم راحت شه .مرسی ... 😘😘
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 77978 وووای یادمه پشت سر هم تعطیل شد...اونو چجوری خوردن ...خود ژله سفت میشه بعد از این همه روز چه برسه تو ... هیچی بخدا انگار پول ما حرومیهبهشونم بگی بدشون میادلبو و کدو زده بود به سیخ نپخته😬اونو که همه ریختیم رفتژله که تلخ ریختم رفتیه لیوان یه بار مصرف ازین کوچیکا که اسپرسو میریزنانار دون کرده که اونم مال یه هفته پیش بودبچه های حالا رو که دیدی معده حساسنمیشد هیچیشو بدی بخورن خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 5510 مرسی عزیزم .اون مشکل رو حل کردم 😁😁خونم تمییزه شکر خدا وگرنه وسط این مریض شدن 🥴،نمیتونستم از پسش ی ... پس حله چون بهش هی فک میکنی استرس میگیری که کارت زیاده ولی ۳ ساعت بکوب وقت بزاری همه چی آماده میکنی