2777
2789
عنوان

مزاحمت

57 بازدید | 4 پست

بچه ها من دو تا گوشی دارم یعنی یکیش قدیمیه یکیشم جدید گرفتم شماره های جفتشم جداست.چند وقت پیش تو شاد یه پسره پیام داده نوشته بود یه سوال دارم بلاک نکن میپرسم میرم منم اصلا جواب ندادم بلاک کردم دیدم هی با شماره های جدید پیام میداد و قسم میداد که بلاک نکنم میگفت عاشقت شدم(عکسم پروفایلم بود)میگفت خواستگارم و این حرفا که به مامانم گفتم مامانمم گوشیمو برداشت و پسره رو تهدید کرد و پسره گفت مراقب دخترت باش خیلی دختر خوبیه😐حالا پسره رو نمیشناختم اصلا

هیچی بلاک کردیم دوباره به اون یکی گوشیم که شمارش جداست تو روبیکا همین پیام اومده که یه سوال دارم پروفایلم همون پسرت‌.به دخترخالمم پیام اومده بود یه سوال دارم بعد میرم و بازم همون پسره بود😐یعنی کی بوده؟من نمیشناختمش اصلا 

قوی تر از دیروز💙🦋

یه آشنا یا فامیل که هردو شمارت رو داره و دختر خالت رو هم میشناسه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اعتماد نکن گل دختر،چه حضوری چه مجازی،والا ما که دهه ۲۰ داریم رد میکنیم می‌ترسیم اعتماد کنیم.همش ...

من فکر کردم اسکل عاشقم شده😂دیدم تنها کسی که این عاشقش نیست بابا بزرگمه فقط😂

قوی تر از دیروز💙🦋