من دخترم ۱۲ سالشه پری نشده واسه قدش بهش آمپول ضد بلوغ دادن بنظرتون بزنم چون دکتر گفته نزنه امسال یا سال بعد پری میشه . خیلی میترسم قد کوتاه بمونه مثل من . قدش ۱۳۵ خیلی از هم سن هاش کم داره حد اقل ۱۵ سانت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی من دخترم از ۹ سالگی زد با قد ۱۲۲ هرمون رشد هم زد باز ول کرد الان با ۱۳۵ می خواد شروع کنه
نباید ول میکرد...چون دخترتون عین دختر من قد خیلی کوتاهی داره.هرچه زودتر براش شروع کنید هر دو رو که انشاا...حداقل به ۱۵۵ برسن.منو همسرم بلندیم...معلوم نیست چرا دخترم کوتاه مونده
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
باز خوبه برا شما امپول میزنن من پسرم ازمایش هورمونی داده میگه هورمون رشد نیاز نیست بزنه قدپسرم که ۹سالو نمیشه به زور کلسیم و ویتامین دی وال ارژنین شده ۱۳۰
باز خوبه برا شما امپول میزنن من پسرم ازمایش هورمونی داده میگه هورمون رشد نیاز نیست بزنه قدپسرم که ۹س ...
دکترش رو عوض کن. گلدن تایم رشد قدی دختر من با چنین پزشک بی مسیولیتی،سوخت و دخترم با علایم بلوغ،۱۲۶سانت بود. بردم شهر دیگه ای دکتر دیگه ای و همون ویزیت اول،سریعا امپول ها براش تجویز شد و تاسف خورد بابت کم سوادی همکاراش.
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎