2777
2789
عنوان

توقف رشد

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواریزی دارم اگه امیدی هست شیاف بزارم

نمی‌دونم عزیزم ولی دکترا تا صدا قلبو نشنون شاف نمی‌دم و اینکه ممکن هم هست قلب بچه کلا تشکیل نشه که اونجوری اگه شیاف بذاری سققط کردن مشکل میشه دقیقا شبیه اتفاقی که تو بارداری قبلیم برام اتفاق افتاد جنین هام قلبشون تشکیل شده بود ولی تو نه هفته قلبشون و ایستاده بود منم چون قبلش شیاف میذاشتم خودشون که سقط نشدن رفتم زایشگاه برام شیاف گذاشتن با اونا هم سقط نشد مجبور شدم کورتاژ کنم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نمی‌دونم عزیزم ولی دکترا تا صدا قلبو نشنون شاف نمی‌دم و اینکه ممکن هم هست قلب بچه کلا تشکیل نشه که ا ...

من جنین تشکیل نشده نوشته .همون چندروز اول فقط دکتر گفت رشد کرده 

انشاءالله دوماه دیگه اقدام میکنیاین اتفاقات بخاطر مشکلات ژنتیکی هست تو سه ماهه اول

نه بابا همیشه هم به خاطر مشکل ژنتیکی نیست من مشکل ژنتیکی هم نداشتم جنینم تو نه هفته است قلبی کرد به خاطر این بود که خون‌رسانی نمیشد 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من جنین تشکیل نشده نوشته .همون چندروز اول فقط دکتر گفت رشد کرده

خب پس شیاف نذاری بهتره چون بعداً خودت به دردسر میفتی

چیکار کنم زودتر بیوفته کمترم درد بکشم؟

چون خودت به خونریزی افتادی خودش میفته کاری نکن بعضیا میگن طناب زدن خوبه ولی میگن اونم افتادگی رحم میاره بهتره کاری نکنی

چون خودت به خونریزی افتادی خودش میفته کاری نکن بعضیا میگن طناب زدن خوبه ولی میگن اونم افتادگی رحم می ...

مرسی سقط شد ولی فکر کنم بازم مونده چون کیسه زرده رو ندیدم بعضی وقتام درد دارم

مرسی سقط شد ولی فکر کنم بازم مونده چون کیسه زرده رو ندیدم بعضی وقتام درد دارم

خب برو یه سونو بشو اگر نیاز هست اقدامی بکنی چون موندن بقایا تو بدنت خطرناکه انشالله خدا به زودی جاش یه بچه خوشگل بذاره تو دامنت