خانما من سه هفته پیش رفتم سونو فقط ساک بود ۱۰میل خالی اینسری رفتم کیسه زرده بود دکتر گفت ولی جنین چند روز بیشتر رشد نکرده متوقف شده دیروزم لک داشتم الان خونریزی دیگ امیدی به رشدش نیست صبر نکنم؟
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
عزیزم همیشه اینجوری نیستا ولی خب من برادرم وقتی به دنیا نیومده بود دکتر گفت قلبش تشکیل نشده سقط میشه مامانم اومد خونه دوهفته موند بعد رفت دکتر گفتن قلبش میزنه و داره رشد میکنه استثنا هست یکم صب کن اگه خطری نداره برات