2777
2789
عنوان

توقف رشد

260 بازدید | 30 پست

خانما من سه هفته پیش رفتم سونو فقط ساک بود ۱۰میل خالی اینسری رفتم کیسه زرده بود دکتر گفت ولی جنین چند روز بیشتر رشد نکرده متوقف شده دیروزم لک داشتم الان خونریزی دیگ امیدی به رشدش نیست صبر نکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اگه تشکیل نشهاحتمالا خودشسقط میشه انشالله رشد کنه برات بمونه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

نه عزیزم متاسفانه 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

انشاءالله دوماه دیگه اقدام میکنیاین اتفاقات بخاطر مشکلات ژنتیکی هست تو سه ماهه اول

خودم تنبلی دارم یعنی مشکلی داریم امکان داره باز اینجوری بشه یبارم نزدیک دوسال پیش سقط داشتم اونسری ابله گرفتم

عزیزم همیشه اینجوری نیستا ولی خب من برادرم وقتی به دنیا نیومده بود دکتر گفت قلبش تشکیل نشده سقط میشه مامانم اومد خونه دوهفته موند بعد رفت دکتر گفتن قلبش میزنه و داره رشد میکنه استثنا هست یکم صب کن اگه خطری نداره برات 

خواریزی دارم اگه امیدی هست شیاف بزارم

نه فقط استراحت کن اگر خدای نکرده رشد نکرده باشه با شیاف کارت به کورتاژ میکشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم