2777
2789
عنوان

تولدش

107 بازدید | 14 پست

تولدش بود اما دیروزش باهم دعوای شدید کردیم تا حد کات بعد همون موقع هی زنگ زد که بعد عید میام خاستگاری الان نمیتونم بیام بهم گفته بود داری ازارم میدی اگه دوسم داری برو بعد گفتم چکار کرد اما باز از دلم در نیومد بعد فرداش رفتیم بیرون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه آدم مناسبی برا ازدواج هست و همه جوره جوردرمیاین و خوبین، خوب باید یه کار کوچیک در حد توانت براش انجام میدادی،ولی گوشواره اینا نهههه

چرا کات کردین،؟ چرا میگه آزارم میدی؟ همه اینا مهمه که بدونی تهش تورو واقعا میخواد یا نه

اگه واقعا میخوادت باید یکاری میکردی واسه تولدش،اگه الکی باهات مونده زیاد لازم نبود کاری کنی 

اگه آدم مناسبی برا ازدواج هست و همه جوره جوردرمیاین و خوبین، خوب باید یه کار کوچیک در حد توانت براش ...

ببین همین دیگه شک دارم ادم مناسب ازدواج هست یا نه چون 

چند بار باهم دعوا سر دختر کردیم البته دیگه کارشو تکرار نکرده اگه امکانش هست درخواست دوستی بدم اینجا کامل نمیتونم بگم