2777
2789

عسل درمانی

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخوریم یا شیاف؟

نه عسل رو داخل این اپلیکاتور بکن و بریز داخل رحمت فقط مواظب باش زخم نشی عسل رو بذار بیرون  اگ داخل یخچال میذاری ب دمای محیط برسع

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نه عسل رو داخل این اپلیکاتور بکن و بریز داخل رحمت فقط مواظب باش زخم نشی عسل رو بذار بیرون اگ داخل ی ...

چجوری بریزم داخل اپلیکاتور؟سفته که؟میاد بعد بیرون؟ضرر نداره؟

رحم سرد و گرم نمیشهدمای داخلی بدن با دقت خیلییی بالایی ثابتهاگر فکر میکنی رحمت مشکلی داره برو دکتر و ...

من تحت نظر هستم رحم به راحتی سرد میشه من تجربه کردم سردیجات دیگه نمیخورم بهتر صدم خاستم نظرات دیگران برونم از تجربیات بقیه استفاده ننم

چجوری بریزم داخل اپلیکاتور؟سفته که؟میاد بعد بیرون؟ضرر نداره؟

نه عزیزم من با سرنگ میرختم ولی اگ رحمت زخم شد یا خارش داشتی بدون حساسیت داری یا میتونی زنجبیل با آب بخوری اونم خبع

امتحان میکنم

باشع گلم فقط مواظب باش زخم نکنی بدنت رو بعد فش ب من بدی🤣🤣🤣🤣