2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

345 بازدید | 47 پست

خواهرشوهرم کفریم کرده هرچیم جوابشومیدم ازرونمیره من باردارم همش بچه رومال خودش میدونه زنگ میزنه میگ ازالان بت بگم دنیابیاد میبرم پیش خودم فلان میکنم  عصبیم کرده

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چه ؟؟؟ عقلش کمه مگه؟

چ میدونم بخدا خیلی حساسم میکنه جوابشومیدم ولی کلی گریه هم میکنم ک نکنه بچمو واقعاازخودم سردکنه راهمونم دوره ازهم البته ولی خب باز...... 

بهش بگو تورو شاید عمت بزرگ کرده باشه ولی بچه من خودش مادر داره

احتمالا از عشقش به برادرزادشه.با خنده و شوخی ردش کن

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

چرت و پرت میگه 

تو چرا باور میکنی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کاش از بچت بدش میومد همش کتکش میزد اون وقت می‌دیدیم بازم مینالی یا نه👿😈

عزیزم هرچیزی حدی داره من ک نگفتم کلابچه منونادیده بگیره من بچه اولمه میدونم اوناهم دوسش دارن ولی ن دیگ دراین حد همش پسرم پسرم میکنه پس من چیم اگ پسر اونه

توهم چ ساده ای دهن ب دهنش میزاریبگو کی از عمش بهتراره ببر عزیزموای چ خواهرشوهر مهربونی دارم ک بفکر ز ...

خوش بحالت کاش اینطوربودم🥺