silaiiiinaz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3859 عنوان یکی نیست ک جواب منو بده لطفا 57 بازدید | 5 پست ۲۲این برج قراره پریود بشم ۴روز هست قرص مارلین میخورم ک پریود نشم الان خیلی شکم درد و کمر درد تاثیر داره یا نه چیکار کنم وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 1403/11/17 | 12:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silaiiiinaz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3859 این قرص هورموناتو بهم ریخته قراره برم مسافرت آیا تاثیری در عقب افتادن پریود داره وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
silaiiiinaz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3859 مجردی یا متاهل؟ متاهلم وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
پاستیل_صورتی1995 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 125 قراره برم مسافرت آیا تاثیری در عقب افتادن پریود داره کلاً پریود و بهم میریزه،ممکنه یه هفته تا ۱۰ روز دیرتر پریود بشی