2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبخال یا زگیل؟؟ اینا با هم فرق دارنا؟؟

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

چرا عزيزم من داشتم خوب شدم چند دارو مصرف كردم... حتما حتما زود داروتو شروع كن و دوره اتو كااامل تموم كن

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

من همسرم داشت و نمی دونستیم وقتی زگیل هاش نمایان شد من آزمایش دادم که خدا رو شکر نگرفته بودم الان هم دارم واکسناش رو میزنم قعلا اولی رو زدم. همسرم هم دارن درمان میکنن. با یه متخصص پوست که داروهای گیاهی هم میدن.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
چرا عزيزم من داشتم خوب شدم چند دارو مصرف كردم... حتما حتما زود داروتو شروع كن و دوره اتو كااامل تموم ...

چه دارويي؟من الان كلي ويتامين مي خورم متاسفانه ٦ماه پيش پاپ اسمير دادم مه خوب نبود و كولپوسكوپي كردم كه cin2 بود و عمل ليپ انجام دادم 

میدونی خودتم ک ویرووسه

و متاسفانه درمان مشخصی نداره

درمان زگیل تناسلی با پودوفیلین

پودوفیلین یک ترکیب شیمیایی است که روی محل آلوده مالیده می شود ولی تحریکات شیمیایی محل و استفاده طولانی مدت آن برای درمان زگیل تناسلی که باید به مدت یک ماه تا سه ماه مالیده شود، استفاده از آن را محدود کرده است.
۲- درمان زگیل تناسلی به کمک لیزر

لیزر باعث تبخیر و پخش زگیل در جاهای سالم می شود و همچنین به علت هزینه بالا، به عنوان خط اول درمان زگیل تناسلی توصیه نمی شود.
۳- استفاده از کوتر و جراحی برای از بین بردن زگیل تناسلی

روش های جراحی به علت ماهیت عود کننده زگیل و همچنین تخریب پوست و بد شکل شدن محل سوزانده شده مورد استقبال بیماران نمی باشد.
۴- درمان زگیل تناسلی با پماد ایمی گومید

پماد ایمی گومید که به علت اثر ضعیف آن که از طریق تحریک سیستم ایمنی عمل می کند و خیلی مؤثر در درمان نمی باشد.

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
من همسرم داشت و نمی دونستیم وقتی زگیل هاش نمایان شد من آزمایش دادم که خدا رو شکر نگرفته بودم الان هم ...

چه دارويي؟من زگيل ندارم واقعا دارم ديوونه ميشم ٦ماه بعد از ازدواج فهميديم و از اون موقع هم رابطه نداريم خيلي برامون سخته