2777
2789
عنوان

آهنگی ک خیلی دوسش دارین چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 132 پست

سلام اخر احسان خواجه امیری

خیلی قدیمیه اما منو میبره به یه عالم دیگه 😢😢😢

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
عزیزان این وسطا ک اهن پیشنهاد میدید،قربون دستتون اهنگ شاد شاد هم هرچی میدونید منو ریپلای کنید لطفا، ...

اهنگای سندی. حلیمه. عروسکی....

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی ک گفت بمیرمم ایران نمیام و به مردم ایران توهین کرد دیگه از چشم افتاد

آخه اینجا خیلی بهش بی مهری کردن نمیزاشتن بخونه بهش مجوز نمیدادن ...قدرشو ندونستن در حالیکه مثله شادمهر هنوز نیومده اکثرا سازها رو بلده...برای همین میگن اسطوره هست ...اما الان چه خواننده هایی که هیچی از خوانندگی نمیدونن خیلی راحت مجوز میگیرن و کلیپ میدن بیرون

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
خوب شد معرکه ست خوب شد دردم دوا شد خوب شد دل به عشقت به عشقت مبتلا سد خوب شد😍😍😍

آره اصلا من باهاش يه آرامشى ميگيرما❤️😍اون يكى ها هم كه گفتم عالين اگه تاحالا گوش ندادى حتما دان كن و گوش كن

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
آخه اینجا خیلی بهش بی مهری کردن نمیزاشتن بخونه بهش مجوز نمیدادن ...قدرشو ندونستن در حالیکه مثله شادم ...

ولی دلیلی نداره وطن شو بفروشه ک پس حس ناسیونالیستی نداره؟

تیکر تحویل سال 97           
آره اصلا من باهاش يه آرامشى ميگيرما❤️😍اون يكى ها هم كه گفتم عالين اگه تاحالا گوش ندادى حتما دان كن ...

ممنون حتما عاشق اهنگهای سنتی هستم ته آرامشه

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
ممنون حتما عاشق اهنگهای سنتی هستم ته آرامشه

👍😘

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....