2777
2789
عنوان

آهنگی ک خیلی دوسش دارین چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدکردی بادلم محسن ابراهیم زاده

مریض حالی چاووشی نفسم

الان ایناروداشتپ گوش میدادم...۲۰ان

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اگه سنتى گوش ميدى آهنگ خوب شد،آخرين شعاع آفتاب زمستانى و چونى بى من از همايون شجريان رو گوش كن پشيمون نميشى،من كه با آهنگاش ميرم تو خلسه😞

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
مخصوصا اونجاش ک میگه یاوه میگویم😀

زیاد یاوه میگویم گره بزن زبانم را🤗🤗

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

محسن یگانه....

انگار قدمام به این خیابونا وقتی ک تو نیستی بدجوری وابستس

مازیار فلاحی

1.تنهایی»»دیگه دیره واسه موندن...😩

2.قلب یخی»» همه میگن که تو رفتی... دروغه😭😭😭😭

این دوتا اهنگه مال عشق اخرم بود که رفت اون دنیا ولی هنوز باور نکردم😩😩😩😩😩😩

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩