2777
2789
عنوان

دعوای همسرم با مادرش😶‍🌫️

194 بازدید | 6 پست

بچه ها سلام

پدرشوهرم خونشو داده برای ساختن و الان تقریبا امادست سر داستانایی چند سالی طول کشید و خیلی اذیت شد.تازگیا مادرشوهرمو برده بود خونه رو ببینه.بعد چندروز رفتیم خونشون مادرشوهرم تا ما رو دید شروع کرد خراب شه اون خونههه ایفونش چرا این بود دوشش چرا این بود داااد میزد پدرشوهرت عرضه نداره به سازنده بگه درست بنداز😐حالا من هی میگفتم بابا کلید پریز عوض میکنی مهم خود خونست کوتاه نمیومد تا اینکه همسرم قاطی کرد رو به مادرش که حاصل یه عمر زندگی پدرم همون خونست چرا جلو مردم ایراد میذاری(به همه گفته😂) روش همه جا میشینی اینو میگی🫠دو ساعت دعوا کرد بازم حرف خودشو میزد خانوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونست .تنها یکی از آرزوهام همینه با ‌سی ازدواج کنم که یتیم باشه نخوام با یه زن حسود خرابی مثل مادر ...

ببیین پدرشوهرم تا این سن هرروز کار میکنه امروز مییگفت تو‌خودت سرکار میری بخدا دیگه خسته شدم زنم ول نمیکنه

ببیین پدرشوهرم تا این سن هرروز کار میکنه امروز مییگفت تو‌خودت سرکار میری بخدا دیگه خسته شدم زنم ول ن ...

هوف والا این مادر بزرگ خیر ندیده من مادرم حمومش میکنه کاراش و میکنه باز برمیگرده فوشش میده از مادر من بدبخت تر دیدی تو که خوبی باز