2777
2789

اره ظرف ببر خودت داخل نایلون میدن ک کلش میچسبه به نایلون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه کار کردن چندتا قنادی داشتم میدونم میدن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

آها ممنون شما تاحالا گرفتید؟

نه مشتری میخواست مشکلی نداشتیم

تجربه کار کردن چندتا قنادی داشتم میدونم میدن

عزیز حالا‌که قنادی کار کردی یه سوال دارم لطف‌کن‌‌اگه‌میدونی جواب‌بده

نان رمضان هست؛ خمیرش رو با‌چه‌موادی‌درست‌میکنن؟

کلا قلقش‌چیه؟ من هرچی درست‌میکنم مثل بیرونی‌ها نمیشه

پس خود کیکو چطور می‌خوای درست کنی بدون همزن😐

میکسر آبمیوه گیری تیغه دار ها نه البته اونایی که میکسر هستند 

بعد من اکثر موقع ها بدون همزن و میکسر کیک درست میکنم عالی میشه مگه اینکه کیک تولد باشه

عزیز حالا‌که قنادی کار کردی یه سوال دارم لطف‌کن‌‌اگه‌میدونی جواب‌بدهنان رمضان هست؛ خمیرش رو با‌چه‌مو ...

نان رمضان نداشتیم عزیزم

اها ممنون تاحالا نگرفتم از خود قنادی خامه های آماده خودشونو روم نمیشه☹️ بگم خامه فرم گرفته آماده بدی ...

اره بگو همزنم سوخته مهمون دارم