2777
2789
عنوان

ترس های بعد جدایی

79 بازدید | 6 پست

من روانشناسم خیلی استرس دارم که مراجع هام بفهمن من خودم تو زندگی جدا شدم حس میکنم دیگه بهم اعتماد نمیکنن . فکرم درسته؟!

یک ترس دیگه هم که دارم آسیب هایی هست که ممکنه دخترم تجربه کنه خیلی میترسم  و اینکه در آینده منو مواخذه کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیلی داشتی برای جدایی و این تورو از هر چیزی مبرا میکنه از چیزی که وجود خارجی نداره نترس و با اعتماد بنفس زیاد ادامه بده جایی برای علامت سوال دیگران نزار با موفقیتت جوابشونو بده

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

بفهمن هم ایرادی نداره چون در اون موقع که جدا شدی بهترین تصمیم رو گرفتی. ولی دخترت چی رو مواخذه میخو ...

دخترم چهار ماهشه و من بعد به دنیا اومدنش اقدام به جدایی کردم و  دلیل جدایی‌م خود شیفتگی و عدم مسئولیت پذیریش بود میگه عاشقتم ولی تو خالیه

دخترم چهار ماهشه و من بعد به دنیا اومدنش اقدام به جدایی کردم و دلیل جدایی‌م خود شیفتگی و عدم مسئولی ...

من خانم نیستم اینو میدونم وقتی زندگی خراب بشه بچه ها بیشترین آسیب رو میبینن دخترت ۴ ماهشه و نیاز داره به پدر و مادر ولی اینکه مواخذه کنه رو میتونی با توضیح حل کنی