2777
2789
عنوان

میشه لطفابهم جواب بدین

103 بازدید | 26 پست

دقیقا تاثیر زعفرون دم کرده براپریودی چقدره؟وقتی بخورم چندروز بعدش پریودمیشم؟اخه وقت پریودمم گذشته ابن چندروز استرس شدییییید دارم تاخیرافتادع.اصلازعفران تاثیرداره؟چیکارکنم زودبشم؟هفته بعدعروسیمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی باردار نیستی ؟

اولا برا هر کس متفاوته ، من از خیلی ها شنیدم که زعفرون خوردن و بچشون سقط شده ، یا حتی اونایی که پری نمیشدن خوردن و پریود شدن ولی باورت میشه من حامله بودم دو بار زعفران دم کردم خوردم پشت سر هم هیچی نشد ، بچه سقط نشد

مطمئنی باردار نیستی ؟اولا برا هر کس متفاوته ، من از خیلی ها شنیدم که زعفرون خوردن و بچشون سقط شده ، ...

نه من نامزدم باردارنیستم ولی پریودم کلانامنظمع بدبختی.الان ی قوری زعفران خوردم خداکنه زودتاثیربذاره 

شب اول اونقدر خسته هستید که نمیتونید

من همون روز عقدم یهو دیدم یه قطره خون اومد گفتم وای پریود شدم مامانم گفت بیا زردچوبه بخور و یه قرص دیگه هم داد گفت نمیزارع فعلا امروز پریود شی جلوشو میگیره 

بعدش دیدم کلا اون ماه گذشت من پریود نشدم آخرش فهمیدم باردارم 

نه من نامزدم باردارنیستم ولی پریودم کلانامنظمع بدبختی.الان ی قوری زعفران خوردم خداکنه زودتاثیربذاره

نمی‌دونم درسته یا نه ولی من از یکی از دوستام شنیدم تو داروخونه یه جور چسب هایی میفروشن که ادمو پریود می‌کنه 

اون می‌گفت تو ماه رمضان که می‌خوام وسطش پریود نشم و روزه بگیرم  ، یکی دو روز مونده به ماه رمضان از اون چسب میگیرم میزنم پریود میشم دیگ تا آخرش نمیشم