2777
2789

سلام

کسی که ۳ روز آنلاین نشده باشه تو تلگرام، آخرین بازدیدش میزنه اخیر یا ظرف یک هفته پیش؟؟

و اینکه ممکنه کسی توی اینستا آنلاین نشه ولی تعداد فالوور و فالوئینگاش هی کم و زیاد بشه؟؟

تلگرام بعد از سه روز میزنه ظرف یک هفته پیش 

اینستا هم ممکنه قبلا به کسی درخواست داده باشه الان طرف قبول کرده فالووینگاش بیشتر شده یا اگه پیجش شخصی نیست جدیدا کسی فالوش کرده بدون اینکه خودش آنلاین بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرام بعد از سه روز میزنه ظرف یک هفته پیش اینستا هم ممکنه قبلا به کسی درخواست داده باشه الان طرف قب ...

تلگرام دقیقا بیشتر از سه روزه که جواب پیاممو نداده و هنوزم اخرین بازدیدش اخیره!

و پیجشم شخصیه ولی هم تعداد فالوور و هم فالوئینگاش تغییر کرده

جواب پیاممو داد چطوری برخورد کنم؟؟

تلگرام دقیقا بیشتر از سه روزه که جواب پیاممو نداده و هنوزم اخرین بازدیدش اخیره!و پیجشم شخصیه ولی هم ...

پس از قصد جواب نمیده ، بستگی داره کی باشه اگه پسره که تو هم مثه خودش جوابشو نده ولی میتونی قبلش علت این کارشو بپرسی 

پس از قصد جواب نمیده ، بستگی داره کی باشه اگه پسره که تو هم مثه خودش جوابشو نده ولی میتونی قبلش علت ...

بارها پرسیدم پیچونده و نمیخوام دیگه بپرسم

دست پیش میگیره همیشه

ولی از طرفی بسیار ادعای دوست داشتن و توجه میکنه

دوست پسرمم نیست 

میخوام رفتارمو تغییر ندم باهاش و چیزیم نگم بهش

خوبه؟

شاید بلاکی🥺با یه پیج دیگ یا شماره دیگ نگاه کن ببین فعالیت داره یا بازه یا آخرین بازدیدش و برا کی می ...

پروفایلش مشخصه

بلاک نیستم

آخرین بازدیدشو پنهان کرده