2777
2789

گفت ساعت 3و اینا بود بلندشدم برم آب بخورم یخچال رو که باز مردم دیدم پسرمون تو فاصله پنج قدمیم نشسته نگام میکنه منم بهش گفتم بابایی چرا بیدارشدی تشنته یا جیش داری؟ میگه یخچالو بستم اومدم که بغلش بگیرم خم شدم روش دیدم نیست دوروبرم نگا کردم دیدم نیست. اومدم دیدم خوابیده خروپفم میکرده. 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

وای من نباید میخوندم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم.

من دروغ توی سایت پراکنده نمیکنم

چند وقتی بیشتر نیست عضو شدم و خدا میدونه که هر چی در توانم بوده و بلد بودم یا تحربه کردم رو میگم.

یکی از اقواممون بعد از زایمانش شوهرش رو نصفه شب دیده بوده که میخواسته خانوم رو بزنه. میگفت میخواست بزنه توی سرم ولی دستامو گذاشتم روی سرم اسم شوهرمو صدا کردم گفتم تو رو خدا اگر میخواهی بزنی ، توی سرم نزن بزن توی پاهام و اون هم زد توی پاهام. باورتون میشه که پاهاش فلج شده بود و دکترها میخواستن قطعش کنن. این ماجرا مال نزدیک 30 سال پیش هست.دیگه مادرشوهرش میبرتش پیش یک سید و سید میگه که زایمان مردی تا چهل روز نباید شب ها تنها بری پای آب و زیر درخت که این بنده خدا خودش لباسای بچه هاش رو پای منبع آب میشسته.

همسرتون اجنه رو به شکل پسرتون دیدن.

میگن یکحا اونا رو آدما اذیت میکنن اونا هم میان آدم رو اذیت میکنن.

البته این ماجرا از خوردن غذاهای سرد هم میاد باید بیشتر گرمی جات مصرف کنین.

توی خونه اذان با صدای بلند پخش کنین و مدام هم بسم الله الرحمن الرخیم ورد زبانتون باشه. همسرتون فعلآ لطف کنید بهشون بگین که شبها حمام نرن. تا شاید دست از سرشون برداشت.

بسم الله الرحمن الرحیم.من دروغ توی سایت پراکنده نمیکنمچند وقتی بیشتر نیست عضو شدم و خدا میدونه که هر ...

چه شلوغش کردی 

شاید بنده خدا خواب زده شده منم موقع خستگی اینطور میشم

کاربر قدیمی هستم💕
چه شلوغش کردی شاید بنده خدا خواب زده شده منم موقع خستگی اینطور میشم

نه نگران نباش شلوغش نکردم تجربه ی اطرافیانم رو گفتم.

پس چرا من نشنیدم که موقع خستگی آدما اینطوری بشن؟ 

پس منم بگم تو شلوغش کردی؟

نکفت شوهرش خسته بوده گفت نصفه شب پامیشه میره آشپزخونه آب بخوره.

نه نگران نباش شلوغش نکردم تجربه ی اطرافیانم رو گفتم.پس چرا من نشنیدم که موقع خستگی آدما اینطوری بشن؟ ...

خب بره 

همه چی که جن نیست منم نگفتم شوهرش خسته بوده یا نبوده ولی کار شمام درست نیست بنده خدا رو بترسونی 

منظورم از خستگی، خستگی ذهنیه بعضی وقتا که بقیه خیلی مشغله ذهنی دارن تو خواب و بیداری خیالاتی میشن این یه اصل روانشناسیه

کاربر قدیمی هستم💕
خب بره همه چی که جن نیست منم نگفتم شوهرش خسته بوده یا نبوده ولی کار شمام درست نیست بنده خدا رو بترسو ...

من نگفتم همه چی جن هست

قاعدتآ همه چی اونی که شما میگی هم نیست این یک

دو اینکه چرا توی تاپیک ها افرادی بالآخره پیدا میشن که پاسخ کاربرها رو به حاشیه بکشونن؟

من نگفتم همه چی جن هستقاعدتآ همه چی اونی که شما میگی هم نیست این یکدو اینکه چرا توی تاپیک ها افرادی ...

عریزم قصد دعوا ندارم اما وقتی استارتر جیزی راجب جن نگفته شمام شروع نکن شاید شما ندیدی ولی من خیلیارو دیدم که خیالاتی میشن

کاربر قدیمی هستم💕
عریزم قصد دعوا ندارم اما وقتی استارتر جیزی راجب جن نگفته شمام شروع نکن شاید شما ندیدی ولی من خیلیارو ...

ایشون راجع به نظریه ای که شما میدی هم چیزی نگفت.

مشکلش رو کذاشت منم اون چیزی که راجع بهش میدونستم رو کفتم.

مشکلی اگر وجود داره ماله کسی هست که با کلمه ی جن مشکل داره. که اساسآ مشکلش اشتباهه چون راجع به جن توی قرآن هم صحبت شده.

اگر قصد دعوا ندارید پس لحنتون رو ملایم تر کنین

حالا خوبه که تجربه ی خودمو دیگه نگفتم اگر اونو بگم دیگه گمونم تیربارون بشم اینجا.