2777
2789

من شاغلم دو ماه اول هر چی کار کردم نزدیک 18تومن شد دادم قرض های همسرم و گوشیش شکست خریدم و بیمه ماشین و قسط و اینا حالا ماه سوم کارمه کارمم واقعا سخته گفتم این ماه کلا واس خودمه حالا همسرم تصادف کرده اون طرف هیچی نشده و رفته این مقصر بود ماشین خودمون داغون شده 16میلیون خرج برداشته الان پدرومادرش همش بهش میگن زنت سرکار میره بگو بده اینم همش با زبون بی زبونی به من میگه پول میخواد

کاربری دونفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه اشکال داره فدات زندگی مشترکه بگو یه مقدار خودت بزار یه مقدارم من کمک میکنم از غریبه بگیره پس ...بعنوان قزض بهش بده

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

دوست عزیز ممکن بود این اتفاق برای شما بیفته البته که الانم فرقی نباید بین شما و همسرتون باشه قبل از اینکه همسرت درخواست کنه بهش کمک کن اقتدارش رو حفظ کن یه جایی برات جبران میشه حتی اگه همسرتون جبران نکنه

دوست عزیز ممکن بود این اتفاق برای شما بیفته البته که الانم فرقی نباید بین شما و همسرتون باشه قبل از ...

اخه 18تومن این دوماهه دادم پارسالم9تومن دادم از کارم، ده شدم 

کاربری دونفره

اخه 18تومن این دوماهه دادم پارسالم9تومن دادم از کارم، ده شدم

چند ساله ازدواج کردید؟  همسرتون چقدر تو زندگی خرج کرده؟ الان برای شخص خودش چی داره؟ هر چی بوده برای هر دو شما بوده... اگه همسرتون داشته باشند برای زندگیتون خرج نمی کنند؟ 

چند ساله ازدواج کردید؟ همسرتون چقدر تو زندگی خرج کرده؟ الان برای شخص خودش چی داره؟ هر چی بوده برای ...

شما خودتون شاغل هستین اگر باظین درک میکنین من پول گواهینامه همسرمم دادم پیگیر نمیشه بخونه قبول بشه سه ساله بهش گفتم انقد سوار ماشین نشو امسال این بار سومه تصادفه بجای جمع کردن پول پیش ما فقط داریم پول میدیم مکانیک و صافکار و نقاش

کاربری دونفره