2777
2789

خوبه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم‌ بیشتر برا خودت سوخت،آه،،چقدر حال و اعصاب خودت ضعیف شده ک بچه کوچیک خودتو کتک زدی🥲

انقدر شوهرم سر هر مسئله ای به طور وحشتناکی کتکم زده حال خوبی ندارم واقعا یه افسرده ام 

خانوادم نزاشتن طلاق بگیرم نزاشتن

عزیزم ترو‌خدا ببخشید ک‌قضاوت میکنم.حلال کن.

دوست من سه تا بچه پشت هم داره.۴ و ۸و ۱۰ ساله .

و از اولم با شوهرش اختلاف داشته و‌جدا شدن.ببین بچه هارو دیوانه کردن انقدر‌میکشن اینور اونور.دلم کبابه براشون

انقدر شوهرم سر هر مسئله ای به طور وحشتناکی کتکم زده حال خوبی ندارم واقعا یه افسرده ام

ای کاش از ی طریقی،راهی،ب خودت میرسیدی

اگ‌میتونی دکتر برو،حتی پزشک عمومی،،قرص اعصاب دوز خفیف بت بده،یا شایدم با مولتی ویتامین حالت بهتر شد

فقط فقط فقط این نصیحت از من گوش کن،هرطور شده حالتو خوب کن و از این دوران نوزادی بچت لذت ببر،،منم نوزادی پسرم شرایط روحی بدی داشتم،الان ک پسرم بزرگ شده،،چرا از دوران نوزادیش لذت نبردم،فقط حرص خوردم،و هیچکسم غمش نبود،حسرت اون روزهارو میخورم