2777
2789
عنوان

شما به عنوان میزبان از این کار پدر و مادرشوهر ناراحت نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک کلامفضولناگه یخچال پروپیمون بود می‌نشستن و پامیشدن و میگفتن زندگی که خوردن نیستکسی از شکمتون خبرد ...

بله اینم بارها بهم ثابت شده.

یکبار پنیر لیقوان جلوشون گذاشتم گفتن وای این پنیرا خیلی گرونن. از اینا نخرید.

یه بار هم خرما مجلسی براشون گذاشتم گفتن ما از اینا نمیخریم اینا خیلی گرونن. از این دشتستانی ها بخرید

چندباریخچالوخالی خالی کن ببینن بعدمنتظرواکنششون بمون دفعه بعدخواست بازکنه بگوخالیه اگرمیخواهیدکمک  کنید 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه نیت خیری آخه...نه ساله توی مستاجری پوسیدیم با اینکه ثروتمند هم هستن اصلا نمیگن یه کمکی کنیم.حالا ...

همين كه يبار ميگي برات چيزي اوردن بازم خوبه . بعدم بزا نگا كنن چيزي نميشه كه . مادرشوهر من يبار كه دعوتشون كردم زن داداششو با مامان خودشو اورده بود تو اتاق خواب نشون بده لوازم رو بعد بمن گفت در كمادتو باز كن نشون بده منم گفتم اخه بده اونم گفت نه باز كن 🙁منم نشون دادم 

ولش کن نمیتونی ترکشون بدی بذار نگاه کنن

آخه اگه میدونستم نمیره جایی بگه برام مهم نبود

دوتا خواهرشوهر دارم به خونم تشنه اند

شک ندارم میره میشینه برا اونا تعریف میکنه یخچالش خالی بود اونا هم ذوق میکنن

چندباریخچالوخالی خالی کن ببینن بعدمنتظرواکنششون بمون دفعه بعدخواست بازکنه بگوخالیه اگرمیخواهیدکمک ک ...

تعریف کردم که. یه سری فقط دوتا تیکه مرغ بود. اونم خیلی کوچیک. کلا یه دونه سینه مرغ بود. گفتن ناراحت شدیم خدا روزی تونو زیاد کنه. همین

آخه اگه میدونستم نمیره جایی بگه برام مهم نبوددوتا خواهرشوهر دارم به خونم تشنه اندشک ندارم میره میشین ...

اولا که انشااله همیشه یخچالت پر باشه

بعدشم آبروی تو نمیره ک آبروی پسرشون میره

ببین میدونی چرا میگم ول کن؟بعضی اخلاقا ارزش رو در رو وایسادن نداره 

چون با مظلوم نمایی  به همسرت میگن ما میخایم کمک کنیم زنت نمیذاره

حرص نخور بذار انقد‌نگاه کنه تا بترکه

همين كه يبار ميگي برات چيزي اوردن بازم خوبه . بعدم بزا نگا كنن چيزي نميشه كه . مادرشوهر من يبار كه د ...

شما واقعا  برات مهم نیست طرف سرزده بیار خونه ت و بره یخچالو بگرده؟

مال منم نگاه میکنن همه. من حساس نیسم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
تعریف کردم که. یه سری فقط دوتا تیکه مرغ بود. اونم خیلی کوچیک. کلا یه دونه سینه مرغ بود. گفتن ناراحت ...

چندبارپشت سراینکارانجام بده بعدمثل خودشون وقتی میگن چک میکنیم ببینیم خالیه کمک کنیم بگوخالیه مادرجون یاپدرجون  اگرگفت خداکمکتون کنه بخندبگو پس دگه بازنکنیدخجالتم میکشم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به نظر من گاهى مستقيم حرفت رو بزنى بهتره 

اگه شوهرت بگه بهتره نگفتم خودت بگو 

بگو من خوشم نمياد شما تو يخچالم رو نگاه ميكنيد ،همون نديده براى روزيمون دعا كنيد ممنون 

اگر هم گفت چيزى ميخريم و اينا بگو يخچال همه به اندازه ى مرغ جا داره نگران جا شدنش نباشين 

همين كه يبار ميگي برات چيزي اوردن بازم خوبه . بعدم بزا نگا كنن چيزي نميشه كه . مادرشوهر من يبار كه د ...

خب

بعدش عصبانی نبودی؟ اگه براتون مهم نبود چرا اولش مقاومت کردین؟ 

همیشه انعطاف جواب نمیده