2777
2789
عنوان

طلافروشی که مُرد

286 بازدید | 20 پست

خطاب به اونهایی که همیشه نگران بالا و پایین رفتن طلا ملک خونه ماشین هستن مدام داراییشونو محاسبه میکنن ببینن چقدر سود کردن چقدر ضرر کردن 

من سالها از یه آقا طلا میخریدم مرد بسیار جوونی بود همیشه با خودم میگفت خوشبحالش که همچین زندگی داره 

دیروز وقتی داشتم از دم مغازه ش رد میشدم دیدم اعلامیه ش رو زدن از همسایه هاش پرسیدم که چی شد من دیروز دیدمش سرحال بود. گفتن در عین سلامتی کامل یهویی فوت شد 

یه خانمی هست مدام تاپیک میزنه که خونم ارزون شد من ضرر کردم اگه طلا میخریدم بهتر بود 

شل کن دوست عزیز مگه تو مطمئنی که فردا رو هستی که اینقدر حزص میخوری ؟

این رو هم بگم من اصلا اعتقادات مذهبی ندارم فقط آیت رو میدونم که زندگی رو باید زندگی کرد تا وقتی که زنده هستیم 

خب اون آدم نمی دونست که قراره به این زودی بمیره

دنبال پول نباشه تو پیری گشنه تشنه بمونه خوبه؟

اما در مورد این خانوم که تاپیک میزنه موافقم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاران لایک

همچین غررررق قیمت دلار و طلا شدیم همچین استرس میکشیم انگار

یادمون رفته خیلی خیلی کوتاه اینجا مهمون هستیم

دو روز میریم تموم میشه میره 

اروم زندگی کنید با ارامش 

خب اون آدم نمی دونست که قراره به این زودی بمیرهدنبال پول نباشه تو پیری گشنه تشنه بمونه خوبه؟اما در م ...

دوست عزیز ما قرار نیست که همیشه از اندوخته بخوریم تا زمانیکه جوان و سرحال هستیم کار می‌کنیم 

به نظر من باید اعتدال داشت.نه اینقدر بی خیال باشیم که در آینده محتاج بشیم و نه اینقدر خوره پول داشته باشیم که از زندگی کردن بیفتیم و حرص و طمع داشته باشیم

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

دقیقا یکم لذت ببرید از این زندگی 

دیگه بیل گیتس هم بخواد اینجوری خودش بزنه که الان باید ده تا کفن پوسونده بود دیگه بیل گیتس هم نمی شویم الان خونه رو بکنی ده تا یک کیلو یک کیلو طلا هم بخره تا زمانی که اینقدر حرص میخوره فایده نداره

شکر خدا کنید 

با حرفت موافقم

ولی زندگی کردن خیلی سخت

من بیشتر به فکر آدم هایی هستم که تو حداقل های زندگی موندن

مثل اون خانمی که می گفت بچه اش گرسنه میره مدرسه

یا بنده خدایی که حتی نون هم نداشتن

بخوان بگن خیلی زیاد

درسته.بعضیا خیلی غرق سود و ضرر هستن

فک میکنم چون این چیزا رو تجربه نکردن(مرگ و میر.خدا که برا هیچکسی پیش نیاد)

بعد از مرگ عزیزت دنیا رو هم بهت بدن برات بی ارزشه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

تو شرایط بسییاااار سختی هستیم درسته ما رفتنی هستیم ولی حداقل بچهامون مثل ما سختی نکشن یچیزی از ما به اونا برسه از زندگی لذت ببرن 

ما که سوختیم ده ساله مثل سگ جمع کردیم و جمع کردیم تا تونستیم ی اپارتمان شصت متری داخل منطقه متوسط بخریم... 

نخوردیم نپوشیدیم... کلی زجر و سختی 

نمیخواممم بچهاممم مثل من زندگی کننن 

من یکبار به این خانم توضیح دادم که شرایط من از شما بدتر هست

ضرر من چند برابر ضرر شما هست

و الان بعد از 25 سال زندگی کردن توی خونه خودم، مستاجرم

ولی

بازم میگم این تصمیمی بوده که اون لحظه گرفتم و بهترین تصمیم زمان خودش بود اگه میدونستم اشتباهه که انجامش نمیدادم

حالا هی غصه بخورم و دو دو تا چهارتا کنم پول و طلا و خونه ام که برنمیگرده و چه بسا که با این فکرها مریض هم بشم

گاهی وقتها همسرم تو فکرش میره سریع میگم ول کن درست میشه، اجاره نشینی خوش نشینی

چون میخوام سایه اش بالای سرم و صدای نفسش کنار گوشم باشه

این روزها مسله سکته قلبی خیلی زیاد شده متاسفانه

دوست عزیز ما قرار نیست که همیشه از اندوخته بخوریم تا زمانیکه جوان و سرحال هستیم کار می‌کنیم

خب منم همینو گفتم دیگه اون جوون بود کار میکرد واسه پیریش شانس نداشت زود مرد چه می دونست؟

بالاخره آدم باید تلاش کنه زندگیشو بسازه محتاج کسی نشه

درسته حرص خوردن خوب نیست اما خب تلاش نکنی بگی ول کن قراره بمیرم دیگه نمیشه که

الان ما برای بچه هامون تلاش می کنیم که اونا هم مثل ما سختی نکشن هرکی یه هدفی داره دیگه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.