2777
2789
عنوان

خنومای باردار خیلییی شیرینی میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 27 پست
تو همین سایت دیدم با یه اضطرابی میخورم ولی نمیتونم نخورم

بابا بخدا رنگ پوست ژنتیکیه من سر پسرم فقط ترشیجات میخوردم ‌پوستش سفیده سفید این حرفارو باورنکن راحت بخور

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
عزیزم رنگ پوست ژنتیکه منم خیلی ویار شیرینی جات داشتم و سعی می‌کردم بیشتر با خرما و کشمش و انجیر و ای ...

من این چیزارم خیلی میخورم ولی در برابر شیرینی های دیگه مث زبان نمیتونم خودمو کنترل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این چیزارم خیلی میخورم ولی در برابر شیرینی های دیگه مث زبان نمیتونم خودمو کنترل کنم

عزیزم قبول کن که خیلی ضرر داره

در مواقع عادی که اینا ضرر دارن الان که شما باردار هم هستی

ماه های آخر ممکنه دیابت بارداری بگیری

سعی کن از جایی بگیری که خیلی شیره نداشته باشه و در حد روزی یکی دوتا با چای بیشتر نخور

تنها مشکلش قند خون و اضافه وزن کاذب برای شماست 

یعنی چیزی نمیخورید که برای بچه ارزش غذایی داشته باشه فقط برای خودتون اضافه وزن میخرید که بعد زایمان کم کردنش سخته

من ویارم شوری بود و دو ماه آخر شیرینی اما خیلی مراعات میکردم فقط توی دو ماه آخر  ۸ کیلو اضافه کردم 

بچم هم مثل برفه چون ژنتیکش رو داره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.