2777
2789

مادرم فوت شدن چند ساله و خواب زیاد میبسنم ،دیشب خواب دیدم رفتم خونشون و خونه داغون از کثیفی و بهم ریختگی و شلوغی و پر آشغال و انگار تو همون وضعیت زندگی میکرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتیاج نیس برید سر خاکششکلاتی خرمایی به درو همسایه تو مسجد

حتی نمیتونم براش خیرات بدم ،یک بارم به خوابم اومد گفت بهم نون بده ،تو خوایم میدونم ناراحتم و ازش فاصله میگیرم ،و یک بار اومد چیزی بهم گفت ،

نمیتونم ،حتس سر خاکش نمیرم ،چون قلبم شکست و ناراحتم

اهان 

خب شاید بخاطر همینه چون ازش ناراحتی شرایط خوبی نداره

همیشه میگن مرده ها دستشون از دنیا کوتاهه

بگذارو بگذر 

با خداباش پادشاهی کن

خواهر منم از پدرشوهرش خیلی ناراضیه ‌انقد به خوابش میاد با وضعیت بد هربارم به نحوی ازش حلالیت میخواد.تو خواب از خواهرم حلالیت خواست خواهرم تو خواب حلالش کرد دیگه نیومد تو خوابش. 

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
خواهر منم از پدرشوهرش خیلی ناراضیه ‌انقد به خوابش میاد با وضعیت بد هربارم به نحوی ازش حلالیت میخواد. ...

من نمیتونم ،چون این زجری که میکشم مادرم هم مسول بود و تهمت زدن ،نمیگذرم ،

نمیدونم ،من حلالش نمیکنم تا اون دنیا جوابمو بده ،

عزیزم درسته ناراحتی از دستش چی میشه کرد باید تا زمانی که در قید حیات بود بهشون میگفتی

الان دیگه به غیر از اینکه در عذاب باشه چیزی نیست

وشاید حال خودت هم دگرگون بشه از این خابها

حلال کن بخاطر خدا

با خداباش پادشاهی کن