2777
2789
عنوان

دلم شکسته خدا کی جواب میده

123 بازدید | 11 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم ک مادر شوهرم اینا اومده بودن خونمون ده روز اینجا مفت خوردن و چریدن حالا که رفته قهر کرده و کلی بد و بیراه پشتم گفتم خیلی دلم شکسته کی خدا جواب دل شکستمو میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اعصابم خورده چند ساعته گریه کردم حالا دوتا کلمه شاید از لحاظ روحی ارومم کنه

ببین تو توقع داری برات چیزی بیاره یا کار کنه که این اشتباهه اومده مسافرت و گردش که بهش خوش بگذره و خونه بچشم باشه چرا باید براتون چیزی بیاره منم تو این موقعیت بودم ولی این انتظار ها رو نداشتم 

ببین تو توقع داری برات چیزی بیاره یا کار کنه که این اشتباهه اومده مسافرت و گردش که بهش خوش بگذره و خ ...

یعنی ده روز خم بیاد خونتون هیچی نمیاره ؟؟حتی ی کیلو مرغ خوب اومده خونه بچش نوه هاش رو ببینه چرا نوه هاش رو نمیبره با خودش گردش 

یعنی ده روز خم بیاد خونتون هیچی نمیاره ؟؟حتی ی کیلو مرغ خوب اومده خونه بچش نوه هاش رو ببینه چرا نوه ...

چه لزومی داره بچه رو ببره گردش مسیولیت داره یعنی مادر خودتم باشه میگی باید خرجشو بیاره؟؟ بله من خواهر شوهرم یا برادش میومدن ده روز میموندن ولی نمیگفتم چرا چیزی نمیارن 

چه لزومی داره بچه رو ببره گردش مسیولیت داره یعنی مادر خودتم باشه میگی باید خرجشو بیاره؟؟ بله من خواه ...

بله من مادرم میاد خرجشو میاره ماهم میریم خونه اونا بیشتر از دو روز بمونیم شام و ناهار دعوتشون میکنیم بیرون نمیدونم شایدم من توقع ام زیاده چرا نبره اینا ب بهونه دیدن نوه میان اینجا نه گردش 

بله من مادرم میاد خرجشو میاره ماهم میریم خونه اونا بیشتر از دو روز بمونیم شام و ناهار دعوتشون میکنیم ...

اگر بچه نداشتی نباید میومد؟؟ به خاطر ارامش خودت این فکرا رو نکن فکر کن بری خونه پسرت عروست بگه چرا خرجشو نمیاره 

اگر بچه نداشتی نباید میومد؟؟ به خاطر ارامش خودت این فکرا رو نکن فکر کن بری خونه پسرت عروست بگه چرا خ ...

میومد ولی باید مارو هم با خودش میبرد بیرون نه اینکه اینجا هتل باشه کثیف کاریش برای من بمونه ب من چه اخه چ دلیلی داره من بشینم تو خونه علاوه بر بچه داری ناهار و شام اینارو درست کنم و 

میومد ولی باید مارو هم با خودش میبرد بیرون نه اینکه اینجا هتل باشه کثیف کاریش برای من بمونه ب من چه ...

وای من اصلا نمیخوام باهات بحث کنم ولی کلا طرزفکرت اشتباست اخه طبق چه منطقی باید شما رو ببره بیرون؟؟ بابا جان طرف اومده خونه بچش و شما همسر بچشی نمیتونی بگی به من چه