2777
2789
کوچیک ترین موضوع درباره بچه برام استرسه سری نگران میشم ومیگم نکنه مشکلی باشه که اینجور میکنه

درکت میکنم گلم خداروشکر دخترت بغلت دعا کن دختر منم سالم به دنیا بیاد منم ببینمش بخندم

درکت میکنم گلم خداروشکر دخترت بغلت دعا کن دختر منم سالم به دنیا بیاد منم ببینمش بخندم

دکترتون چی گفتن نگفتن چیکارکنین 

دخترم الهی خدانگهدارت باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه پیام دادم عزیزم ان شاالله شماهم بهسلامتی دخترنازتون بغل بگیرین وشادبشین 

دکترتون چی گفتن نگفتن چیکارکنین

من ntو آزمایش دقیق و درست بود انومالی هم همه چی عالی بود فقطnb۴.۳بود دکتر من پولکی خیلی من بخاطر زایمان مجبورم برم پیشش ولی دوستم دکتر و آشنا هم دارم تو مرکز زنان زایمان مام مدارکم فرستادم گفت دخترت سالم ولی دکترم خیر نبینه همش بهم استرس داد و هی منو پاس داد به دوستاش 

من ntو آزمایش دقیق و درست بود انومالی هم همه چی عالی بود فقطnb۴.۳بود دکتر من پولکی خیلی من بخاطر زای ...

وای خدانبخشتش اگر بخاطرپول انقدراسترس بهت داده ولی دکترمن تمام این راه روبرام مثل یه دوست بود خیلی کمکم کرد خیلی روزا حتا بخاطرهزینه های زیادی که کرده بودم ازم وزیت وهزینه سنوگرافی نگرفت تادنیا دنیاست بعدازخدا مدیون خانم دکتر هستم که امید رو توی دل من همیشه گذاشت 

وای خدانبخشتش اگر بخاطرپول انقدراسترس بهت داده ولی دکترمن تمام این راه روبرام مثل یه دوست بود خیلی ک ...

تهران هستی عزیزم؟بخدا بخاطر پول و پورسانت منو میفرسته آزمایش ها و اکو قلب جنین بعد میگه اجبار شده یا میگه دارو حتماداز فلان جا بگیر دوستم دکتر زنان اون بهم گفت دکترت دنبال پورسانت منم حدس زدم واقعا متاسفم براش .اسم دکترتوبگو

تهران هستی عزیزم؟بخدا بخاطر پول و پورسانت منو میفرسته آزمایش ها و اکو قلب جنین بعد میگه اجبار شده یا ...

نه عزیزم من تهران نیستم بندرعباس هستم دکترم میترامهربان یه فرشته به تمام معنا 

وای خدانبخشتش اگر بخاطرپول انقدراسترس بهت داده ولی دکترمن تمام این راه روبرام مثل یه دوست بود خیلی ک ...

من از ده تا متخصص و جنین شناس پرسیدم گفتن nbتو آسیا و ایران بالای ۳ طبیعی حالا من خودم بینی ام کوچیک و انگار عملی خب تیغه بینی بچم عین خودم ریز لعنتی میگفت باید بالای ۵ باشه انگار من بیسوادم منم کلی تحقیق کردم و پرسیدم دیدم بچم سالم باورت میشه چقدر گریه کردم حالم بد بود تازه بهتر شدم

تهران هستی عزیزم؟بخدا بخاطر پول و پورسانت منو میفرسته آزمایش ها و اکو قلب جنین بعد میگه اجبار شده یا ...

پول خدالعنت کنه که برای پول یه زن باردارانقدر عذاب واسترس میدن

پول خدالعنت کنه که برای پول یه زن باردارانقدر عذاب واسترس میدن

بخدا نمیدونی چه استرسی کشیدم منم ۳۲ سالم و خداخواسته مادر شدم ولی بچمو میخوام و عاشقشم خدا لعنتشون کنه 

من از ده تا متخصص و جنین شناس پرسیدم گفتن nbتو آسیا و ایران بالای ۳ طبیعی حالا من خودم بینی ام کوچیک ...

درکت میکنم بخدا خیلی سخته من دوماه تمام فقط اشک ریختم وهمچنان حالم بده وافسردگی دارم 

بخدا نمیدونی چه استرسی کشیدم منم ۳۲ سالم و خداخواسته مادر شدم ولی بچمو میخوام و عاشقشم خدا لعنتشون ک ...

خدانگذره ازشون که الان تو باید اصلا استرس وگریه دوری کنی سعی کن اروم باشی چون خدا نکرده بعد بچت به دنیا میاد مثل من بچت نااروم میشه بخاطراسترس های دوران بارداری