2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه

273 بازدید | 23 پست

من نمیام خونه مامانت اینا تو هم خونه مامان من نیا

چیکار میکنید؟و واقعا هم یکی دوماه اینکارش ادامه داشته باشه

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

و بدونین هر چی اصرار هم کنید بدتر میشه....و بیشتر لج میکنه

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش رو جویا میشم چون رابطه بسیارخوبی داریم با خانواده ها

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینکه عالیه 😎

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دلیلش رو جویا میشم چون رابطه بسیارخوبی داریم با خانواده ها

دلیلش اینه دعوای بدی بینمون شد منم مجبور شدم به دلایلی به خانواده ام بگم تقصیر خودشم بود

حالا میگه آبروی منو بردی آقا

ما همینطور هستیم دقیقا 

اونا به من احترام نمیذارن من نمیرم خونشون 

شوهرمم در مقابل تلافی میکنه و نمیاد 

در صورتی که مامان من فرش زیر پاش میشه 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

دلیلشو ازش میپرسم بفهم جریان چیه شاید ی رفتاری دیده چیزی ناراحتش کرده

دلیلشو گفتم

نه اصلا قبول نمیکردم کار بسیار اشتباهیه ، در هر صورت احترام خانواده ها واجبه

وقتی میگه نیا خونه مامانم خودشم نمیاد من چیکار کنم

کاری نمیتونم بکنم