2777
2789

کلا دخترا و پسرای مجرد چون هنوز وارد گود نشدند  بشدت ایده آل گرا و آرمان خواه هستند و درکی از زندگی مشترک در چهارچوب جامعه امروز ندارند

بعد شما میای در مورد زندگیتون از اینا نظر میخواید؟

نکته دوم این که ۹۰ درصد خانم های اینجا بیشتر عروس هستند تا مادر شوهر و طبیعتاً در مورد هر مادر شوهر مورد بحث جبهه گرفته شما رو به قتل با قید فوریت مادر شوهر مذکور تشویق میکنند😀🤣

پس هر جایی مشورت نگیرید

فقط خدا

بله درسته اینجا بیشتر برای دردودل خوبه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استفاده از تجربیات خوبه حتی شنیدنشون .حتی به غلط باشه .باید بین غلط پولوتا .درست و انتخاب کرد 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بعضیا ممکنه مجرد باشن اما مثلا از یه خانم متاهل با تجربه چیز کمیاب و جالبی یادگرفتن اونو به اشتراک میزارن با مثلا اگر مشاور یا روانشناسی خاصی مطالعه کردن دیگه خود اون کسی که نظر میخواد فک کنم می‌تونه تشخیص بده که کدوم عقلانیه و استفاده کنه یا نه

اصلا موضوعات خانوادگی نباید بیان بشه تفرقه و جدایی و دعواست تهش 

چون هیچکس احساس مسئولیتی راجع به حرف هاش نداره

فقط من دارم من 

فقط من

که یه پست میخوام بزارم دوساعت چک میکنم ببینم چه تاثیری ممکنه رو مغز طرف بزاره و یا اینکه با ریختن هویج توی غذاش بچش دلپیچه میگیره یا نه🤚

طبیعتا هر مشورتی رو که ادم نباید قبول کنه

مشورت میگیری با شرایط زندگی خودت مطابقت میدی اگر اوکی بود که چه بهتر نبود هم که دیگه هیچ

اجباری تو پذیرش نیست که

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

استفاده از تجربیات خوبه حتی شنیدنشون .حتی به غلط باشه .باید بین غلط پولوتا .درست و انتخاب کرد

بحث انتخاب نیست مسئله اینه این اظهار نظرها رو ناخود آگاه شخص سوال کننده تاثیر میزاره

فقط خدا

گاهی وقتا تو زندگی مجردی خونه پدر و فامیلا ی تجربیاتی بدست آوردیم

زندگی زناشویی مشکلات زندگی دعوا درگیری آشتی پدر مادرامون دوراطرافیانمون  تجربیاتشون

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن

بنظرم زنای اینجا بیشتر ازدواجشون ناموفقه نباید کمک نظر گرفت

طبق کدوم آمار؟😂

موفقا تاپیک نمیزنن ناموفقا بیشتر به چشم میان

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎