2777
2789
عنوان

دوستان بیاید

118 بازدید | 23 پست

خواهرم چهار سالم سه روز پیش تشنج کرد و تو آی سی یو تحت مراقبت بود اما امروز بخش آوردنش لطفا دعا کنید فردا بیارنش خونه 🥺هرچقدر میتونید واسش حمد بخونید فردا دیگه دکترش مرخصش کنه

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خوندم براشتعم برام دعا کن❤️

مرسی گلم  الهی هرچی میخوای خدا بهت بده 

خواهرم همیشه ورجه وورجه می‌کنه اما تو بیمارستان نمیتونه و همش گریه می‌کنه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم براشزود خوب میشه نگران نباش🥹

خداروشکر حال عمومیش خوبه اما دلم واسش تنگ شده خیلی زیاد 🥺❤️

خداروشکر حال عمومیش خوبه اما دلم واسش تنگ شده خیلی زیاد 🥺❤️

درکت میکنم

میدونی من ی عزیزی تو زندگیم بود . خواهرم نبود اما از خواهرم برام کمتر نبود

خداشاهده به جون مامانم اندازه خواهر واقعیم دوسش داشتم

و حدود ۳ ۴‌ماهی هست که تنهام گذاشته و رفته.

ولی هنوزم به خودم امید میدم میگم برمیگرده کنارت.

اینکه بهت گفتم  برام دعا کن حاجتم این بود ک برگرده کنارم.

درک میکنم دلتنگیت برای خواهرتو عزیزم منم دلم برای خواهرم تنگ شده:)

انشالله ک خواهرت فردا برگرده پیشت

من از خدا خیلی نشونه ها خواستم که بهم نداد

این بین من و شما یه نشونه از خدا  که اگه خواهر شما رو فردا مرخص کردن یعنی خواهر منم برمیگرده پیشم:) 

بنظرت عقلانیه؟

درکت میکنممیدونی من ی عزیزی تو زندگیم بود . خواهرم نبود اما از خواهرم برام کمتر نبودخداشاهده به جون ...

خیلی جالبه که هر دو یک درد مشترک داریم و الان با هم صحبت میکنیم 

اما من معتقدم انرژی های هر فرد همو جذب می‌کنند 

پس این ممکنه واقعا نشونه باشه 

امیدوارم خواهرت زود پیشت برگرده 

خواهرم فردا داروهاش تموم میشه و باید منتظر این باشیم بدنش چه واکنشی بدون سُرم میده 

خیلی جالبه که هر دو یک درد مشترک داریم و الان با هم صحبت میکنیم اما من معتقدم انرژی های هر فرد همو ج ...

اهوم با این تفاوت که خواهر من خودش دیگه منو نمیخواد

امشب عکس و فیلمامونو دیدم کلی گریه کردم

خدا میدونه هر دعایی که برای قهر و آشتی بود خوندم هیچ کدوم فایده نداشت

انشالله که فردا خواهرت برگرده خونه بتونی بغلش کنی ❤️

بهم خبر بده هر چی شد

اهوم با این تفاوت که خواهر من خودش دیگه منو نمیخوادامشب عکس و فیلمامونو دیدم کلی گریه کردمخدا میدونه ...

چطور با هم دعوا کردید ؟ اگر دوست داشتی تعریف کن اگر اذیتت می‌کنه نگو 

واقعا خیلی سخته 

دلم میخواد حسابی بغلش کنم 

تو خونه هم همش بغلم میموند و تکون نمی‌خورد 

حتما فردا بهت خبر میدم عزیزم 

چطور با هم دعوا کردید ؟ اگر دوست داشتی تعریف کن اگر اذیتت می‌کنه نگو واقعا خیلی سخته دلم میخواد حساب ...

داستانش خیلی طولانیه

قبلا فکر میکردم داستانشو تعریف کنم همه چی درست میشه اوکی میشه 

ولی نمیشه که

امیدوارم با خبر خوب بیایی فردا،

داستانش خیلی طولانیهقبلا فکر میکردم داستانشو تعریف کنم همه چی درست میشه اوکی میشه ولی نمیشه کهامیدوا ...

چقدر بد برات دعا میکنم هر چه زودتر رفیقت برگرده 

مامانت بیمارستانه؟اگه بیمارستان هست بهش بگو اذان و اقامه رو بخونه فوت کنه تو یقه لباس خواهرت.

آره بیمارستانه باشه گلم ممنونم 

داستانش خیلی طولانیهقبلا فکر میکردم داستانشو تعریف کنم همه چی درست میشه اوکی میشه ولی نمیشه کهامیدوا ...

سلام گلم چطوری خوبی ؟ خواهرم ساعت دوازده ظهر از بیمارستان ترخیص میشه 😍😍😍خیلی خیلی خوشحالم .....ان شاء الله تو هم زودتر خواهرت بهت زنگ بزنه و پیام بده تا تو هم خوشحال بشی 

اما از نظر من مهم نیست چقدر طول کشیده که از هم فاصله گزفتید بیا یکبار خودت بهش پیام بده و باهاش حرف بزن 

... فقط یکبار بقیش و بسپار به خود خدا و قبلش بگو خدایا دل خواهرم رو نرم کن تا باهام آشتی کند ....

قطعا همینقدر که تو باهاش خاطره داری خواهرتم به همون اندازه داره باهاش صحبت کن و از خاطراتی که با هم داشتید واسش بگو ... بگو حیفه بخاطر یک کدورت همه خاطراتی که با هم داشتیم رو دور بریزیم 

سلام گلم چطوری خوبی ؟ خواهرم ساعت دوازده ظهر از بیمارستان ترخیص میشه 😍😍😍خیلی خیلی خوشحالم .....ان ...

سلام عزیزم

خیلییییی برات خوشحال شدم😍😍

انشالله کع اونم برگرده

ی بار چیه

هزار بار بهش پیام دادم

نخواست که برگرده😔