2777
2789
عنوان

ینی ممکنه باردارشم😐😐😐😐

461 بازدید | 38 پست

سه روزی ازپریودیم گذشته بود به همسرم گفتم راحت باش بریز احتمال بارداری کمه حالا تو گوگل زدم نوشته کسایی ک پریودیشون ۷روزه احتمال بارداری ۲الی ۳روز بعد اتمام پریودی بالاعه😐😐😐😐😐

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم هیچجوره نباید میگفتی ک بریزه در هیچ شرایطی

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

حتما قرص اورژانسی بخور. 

اون قبل پریودیه ک کم خطره ولی اونم ریسکش بالاست. خطر نکن بانو

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

ولی خب دیگه الان کسایی ک میخان هم ب سختی باردار میشن قرص بخور یا زعفرون اینا بی بی چک هم بزن

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

احتمال بارداری قبل پریود خیلی بیشتر چرا اینکار کردی

بعد پریودی یود گلم

ما تازه ازدواج کردیم ی ماه اقدام نامنظم داشتیم باردار نشدم بعد پشیمون شدیم گفتیم زوده 

حالا این سری چندروز پریودم گذشت گفتم روزای تخمک گذاریم نیست راحت باش

حالا ی حال های عجیبی دارم نمیدونم چیه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚