2777
2789
عنوان

من اگه کنکور قبول نشم چیکار کن

121 بازدید | 10 پست

حالم بده، نمی تونم درس بخونم یکم افسردگی گرفتم نوشخوار ذهنی هم دارم ، کسی اینها رو نمی دونه ، میترسم شرمنده خدا و خانواده ام بشم ، دوباره مثل کل زندگیم ، که لایقشون نبودم دارم شرمندشون بشم، نمی‌فهمم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درکت می‌کنم منم چند سال از زندگیم پشت کنکور هدر رفت. هدفت چیه؟ چقدر خوندی تا الآن؟

نه ، پشت کنکوری نیستم ، از سال دهم شروع کردم ، یه چیزایی ، رو بلدم ، چه چیزایی رو هم نه ولی الان داغونم

نه ، پشت کنکوری نیستم ، از سال دهم شروع کردم ، یه چیزایی ، رو بلدم ، چه چیزایی رو هم نه ولی الان داغ ...

آره متوجه شدم پشت نیستی و نمی‌دونم چرا وقتی تا حالا شکست رو تجربه نکردی انقدر ناامیدی. هنوز بیشتر از ۴ ماه مونده تا کنکور. تو همین مدت اگه برنامه‌ریزی درست داشته باشی میشه خیلی کارها کرد. نهایی هم خیلی مهمه اصلا دست کم نگیرش. مشکل تو الآن استرس زیادته، با یه مشاور حرف بزن کمک می‌کنه ذهنت آروم‌تر شه.