2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته اینارو میخوری؟

چند ساله پانیک دارم اولین بار یه دوره ۶ ماهه خوردم پانیک کامل خاموش شد دکتر داروهامو قطع کرد تا چند سال خوب بودم ولی با اضطراب شدید دوباره  پانیکم برگشت

چند ساله پانیک دارم اولین بار یه دوره ۶ ماهه خوردم پانیک کامل خاموش شد دکتر داروهامو قطع کرد تا چند ...

منم پانیک دارم.اصلا نمیدونستم پانیک چی هست.ولی یه شب تا صبح تا خواست خوابم ببره انگار قلبمو میگرفتن فشار میدادن دلم هری می‌ریخت.دیگه ازون موقع نتونستم بخوابم.الانم دوماهه دارو میخورم.ولی نمیدونم خوب میشم یا نه

منم پانیک دارم.اصلا نمیدونستم پانیک چی هست.ولی یه شب تا صبح تا خواست خوابم ببره انگار قلبمو میگرفتن ...

مطمئن باش خوب میشی نگران نباش فقط استرستو کنترل کن عامل اصلی پانیک. اضطرابه

شما قبلا هم که برا پانیکتون دارو استفاده میکردین بازم آلپرازولام یا داروی خواب میخوردین؟

پانیک عامل اصلی بیخوابیه چون وقتی اضطراب بالا میره هورمون کورتیزول ترشح میشه وباعث پایین اومدن سروتونین میشه وقتی هم که سروتونین کاهش پیدا میکنه ترشح ملاتونین مختل میشه و بی‌خوابی ایجاد میشه وقتی حمله پانیک رخ میده نشون دهنده اینه که سطح سروتونین در اثر افزایش کورتیزول پایین اومده .در  ضمن سعی کن سردیجات کمتر بخوری و مصرف قهوه .غذاهای تند. و شکلات هم کامل حذف کنی چون پانیک رو شدید میکنه 

پانیک عامل اصلی بیخوابیه چون وقتی اضطراب بالا میره هورمون کورتیزول ترشح میشه وباعث پایین اومدن سروتو ...

نه اصلا قهوه ک اهلش نیستم.شکلاتم دوس ندارم.ولی اره فلفل زیاد میخوردم.اخه من پانیک نداشتم که باعث بیخوابیم بشه.بیخوابی باعث شد پانیک بشم.نمیتونستم بخوابم پانیک میشدم