2777
2789

بجای اینکه کسی بیاد چیزی بپرسه که مشکلش حل شه ثانیه به ثانیه تاپیک خودکشی میزارن بعدم میگن کسی دعوت نامه نداشته که تو اومدی نظر میزاری راستم میگه نی نی یار نمیاد نظارت کنه اینم نتیجش من خودم مجردم فامیلی هم ندارم که باردار باشه اما دورادور نگران خانمهای این شرایطم که کنجکاو میشن ممکنه وارد تاپیک شن و اخوالشون هم بد میشه خیلی روزگار بدیه اکثرا خودخواه شدن وگرنه اگه کسی براش جون آدمیزاد مهم باشه اگر خیلی مطمعنه بمیره و نظر هیچکس براش فرقی نمیکنه خودش تو خلوت خودش انجام بده

لابد کسیو ندارن احتیاج ب محبت دارن💔

خب میخوای کمکش کنی هم میگه فرقی به حالم نمیکنه می‌خوام بمیرم اصلا نمی‌خواد از یه زاویه دیگه به زندگی نگاه کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب میخوای کمکش کنی هم میگه فرقی به حالم نمیکنه می‌خوام بمیرم اصلا نمی‌خواد از یه زاویه دیگه به زندگی ...

بهرحال تاثیر داره ..کلمات قدرت دارن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
لابد کسیو ندارن احتیاج ب محبت دارن💔

اخرش ازت شاکی میشه بعدم میگن این احوال افسردگی نیس دیدن حقایق هست کدوم حقایق حقایق با واقعیت؟ حقایق فقط یه بعد از اون واقعیته کلی حقایق دیگه هست اما فقط بخاطر افسردگیش یا خستگی روحی فقط همون رو میبینه

بهرحال تاثیر داره ..کلمات قدرت دارن

خیلی براش نوشتم می‌گفت شعار شعار در صورتیکه تجربه شخصی خودم بوده هروی که خودم یادگرفتم و از تجربه بقیه هم دیدم گذاشتم منم دل خوشی از مشکلاتم نداشتم اما بهرحال لذت های کوچکی از زندگی هم داشتم مثلا یه غذای خوش مزه بتونی بپزی حتی اگر یکبار باشه ، واقعیت ترکیبی از همه چیزه اما حقایق یه بخش از واقعیته

اینکه بتونی به جریان آب نگاه کنی و صدای آب رو بشنوی یا بری یه جای چمنی کفشاتو دربیاری با پا چمنای خیس رو حس کنی وقتی هوا آفتابی هم باشه و هوا خنک باشه دیگه بهتر

خیلی براش نوشتم می‌گفت شعار شعار در صورتیکه تجربه شخصی خودم بوده هروی که خودم یادگرفتم و از تجربه بق ...

بنظر من کمک کردن حتی تو مجازی بازتابش ب زندگی خودمون برمیگرده..حالا چه طرف قبول کنه و عملکرد داشته باشه چع نداشته باشه ون غریزه انسانیم ایجاد میکنه ی انسانو از مرگ حتی ی پله دورکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بنظر من کمک کردن حتی تو مجازی بازتابش ب زندگی خودمون برمیگرده..حالا چه طرف قبول کنه و عملکرد داشته ب ...

حتی اگه کسی هم کمکم نکنه همینکه کسی بتونه کمکی کنه واقعا حس خوبی داره کاشکی همه می‌تونستم اندازه سر سوزن بهم کمک کنند زندگی ها عوض میشد