2777
2789
عنوان

شب اول بعد از جراحی بینی

746 بازدید | 27 پست

سلام من امروز عمل داشتم 

بسیار عمل سختی بود چون بینی من مجموعه ای از تمام مشکلات بود متاسفانه و خیلی بخیه داخلی و بیرونی خورده 

بعد عمل امشب رو چطوری بخوابم ؟ اصلا خوابم نمی‌بره سوزش شدید سر دارم 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک میگم 

مسکن بخور دورت بالشت بچین سرت هم حالت تکیه دادن باشه مثل حالت سرسره تاریک کن بخواب 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

سخته عزیزم باید تحمل کنی کاریش نمیشه کرد

خیلی اذیتم دیشب هم نخوابیدم خیلی عصبیم 

سوزش چشم و سر خیلی عذاب آور برام

خیلی هم درد داشتم بعد عمل

چطور بعضی میگن درد نداری

دو سه تا بالش زیر سرت بذار بحالت نیمه نشسته بخواب داروهای مسکن هر چی دکتر داده بخور

خورد از عصر یک شیاف یه ژلوفن یه نوافن خوردم

مسکن بخور ،حالت نیمه خوابیده و نشسته دو سه تا بالش زیر سرت ،حتی اینور اونورت م بالش بزار تکون نخوری ...

حتما عزیزم ممنونم اگه تجریه و توضیه دارید بهم بگید بچه ها

مبارکتون باشه 

میتونم بپرسم گوشتی بود بینی تون یا استخونی؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

آره عزیزم حتما باید ثابت باشه،من داداشم دو سال پیش عمل کرد ۳شب نوبتی مواظبش بودیم تا سرش کج نشه یا ب ...

وای چه سخت 

سوپ های بی نمک خیلی رو مخه خیلی بد مزه بود امشب

خیلی اذیتم دیشب هم نخوابیدم خیلی عصبیم سوزش چشم و سر خیلی عذاب آور برامخیلی هم درد داشتم بعد عملچطور ...

اسی من اصلا درد نداشتم فقط حلقم داغون بود بطری بطری اب می‌خوردم همش میپرید تو گلوم تا آتل باز کردم راحت شدم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»