2777
2789
عنوان

5 روزه دارم الفااسلیم میخورم کیا

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خابم تنظیم شد.من که راضی ام چون وزنم ۹۰ کیلو هستش و پرخوری داشتم

نترس بهت قول میدم دیگه نمیخوری .من ۳ روز خودم همه علائم شما رو داشتم ولی شدیدا پا درد و استخون درد گرفتم .بعد از ۳ روز پریود شدم و نخوردم و واقعا توی این چند روز پریودی هم اصلا میلی به غذا نداشتم و کلا اشتهام کم شد .بعد از پریودی یک روز خوردم دیدیم دوباره پاهام و زانو درد شدید گرفتم .نخوردم چند روز بعد دوباره یک روز درمیون خوردم دیدم بازم اذیت میشم و اون حالت بیقراری و لرز بدن و درد اذیتم می‌کرد. البته من خییییلیییی زیاد آب میخوردم‌که دفع بشه از بدنم .بعد یکی بهم گفت آمفتامین داره و همه اینها علائم آمفتامینه ‌. فروشنده که قبول نکرد ومنم خدایی نمیدونم داشت یا نداشت الکی خداروخوش نمیاد چیزی بگم . ولی بعد از اون رفته رفته یکم اشتهام کم شده بود و شروع کردم تو خونه روزی یک ساعت ورزش کردم و رقصیدن.  نوشابه و فست فود و سرخ کردنی و شیرینی و قند و قطع کردم .خداییش خیلی وزن کم کردم توی ۲ماه و نیم آب شده بودم .هر کی من و میدید میگفت چیکااار کردی آنقدر اندامت قشنگ شده . واقعا ورزش و شیرینی نخوردن جواب میده.

😨😨😨😨😨😨😨😨بعد که ریختی دور خماری هم کشیدی؟

خیلی نه 

۱۰ تا دونه بیشتر نخورده بودم 

وقتی میخوردمش بشدت انرژی داشتم دوست داشتم برم کل کار های همسایه هم انجام بدم اگه یکی بدترین فوش هم بهم میداد اصلا ناراحت نمی‌شدم کلا بشدت حالم خوب بود و انرژی داشتم 

همش هم دهنم خشک میشد تپش قلب داشتم انگار بی قرار بودم اشتهام هم صفر بود شب اول هم بی خوابی اومد سراغم 

خیر ببینه داداشم خودش نظامیه تا فهمید قرص میخورم قرص رو برد مواد مخدر تشخیص دادن 

هواست رو جمع کن عزیزم ببر اول نشونش بده بعد استفاده کن  با خیال راحت 

نهمنم اولش از چند تا داروخونه پرسیدم گفتن نداریم

به نظرم اگرم میخوام چیزی بخوری.دارویی باشه  که داروخانه ها دارن .شاید فکر کنی اثرش کمتره ولی با ورزش و قطع کردن قند و هله هوله هم اصلا نخوری واقعا جواب میگیری.

امروز شروع کردم

چند ماه پیش نارانجیشو سفارش دادم خوردم خیلی توب بود تپش قلب و افت فشار فلان نداشتم 

امروز قرمزشو خوردممم اینقدد هیجان دارم نگم برات سرحالم و کلی ضربان قلبم رفته بالاا و انگار ته دلم خالی میشهه