2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اسمش م و الف دارهماه تولد یکیتون پاییز

وای خیلی درسته حروف ولی ماه تولد نه. میشه بیشتر در مورد حسش بگی؟ که فکری راجع بهم داره واقها روم کراشه یا فقط یه شاگردم براش؟؟ استخدامی امسال رو قبول میشم؟ 

میشه در مورد حروف اسمش و شخصیتش هم بگین؟

تو اسمش ح و م داره؟

خیلی خوب نمیتونم ارتباط بگیرم با شما

اما فکر میکنم شما خیلی خودتونو مشتاق نشون دادید همیشه

اون اینطوری نیست

خنثی است

بازم میگم اینا حس منه پس میتونه غلطم باشه🌱

❤️

تو اسمش ح و م داره؟خیلی خوب نمیتونم ارتباط بگیرم با شمااما فکر میکنم شما خیلی خودتونو مشتاق نشون داد ...

من اول گفتم چرا جوابمو ندادین🙂

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

ببین بیشتر حس میکنم به جسمش مربوطه روش نمیشه بگه یا میترسهولی ذهنتو درگیر نکن حس همیشه درست نیست🌱

درگیر اضافه وزنه گفته لاغر میکنه اما فکر میکنم انجامش نده . خیلی درست گفتی حس خودمم همین بود بهش مرسی خدا خیرت بده نظر بدی برام ممنون میشم 

ذهنت مشوشه ادم استرسیی هستی نمیتونم چیزی بفهمم🥲میخای اسمشو بهم بگو

اسمش علی

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

ذهنت مشوشه ادم استرسیی هستی نمیتونم چیزی بفهمم🥲میخای اسمشو بهم بگو

منم منم میشه بگید

کنکور چی قبول میشم؟اون پسره که تو اسمش ح هست درموردش میشه بهم بگی؟حسش بهم چیه؟چرا از همه دلیت کرده؟ایا پیام میده خودش؟

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️