2777
2789
رابطمون به ازدواج میرسه؟عاشقم میشه؟از نظرش چجور دختری ام؟حس الانش چیه بهم؟هرچیزی که حس می‌کنی بگو عز ...

تو اسمش حروف علی داره؟ یا کلا اسمش این نیست؟

لاغره ریش میذاره قدش بلند

چشاش نافذه

اگه غلطن بگو دیگه چیزی نگم🌱

❤️

تو اسمش ح و م داره؟خیلی خوب نمیتونم ارتباط بگیرم با شمااما فکر میکنم شما خیلی خودتونو مشتاق نشون داد ...

ماه تولدم میگی؟

رنگ لباسم؟

بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی؟کجا آشنا میشم ؟خوبع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اسمش حروف علی داره؟ یا کلا اسمش این نیست؟لاغره ریش میذاره قدش بلندچشاش نافذهاگه غلطن بگو دیگه چیز ...

علی نیست ولی بقیش درسته عزیزم..

میشه لطف کنی سوالمو کامل و دقیق بگی قربونت برم♥️

تو اسمش حروف علی داره؟ یا کلا اسمش این نیست؟لاغره ریش میذاره قدش بلندچشاش نافذهاگه غلطن بگو دیگه چیز ...

منم بگو لطفا. استخدامی امسال قبول میشم؟ حسش در حد کراشه یا فقط یه شاگردم براش؟ 

میشه بگی عزیزم بچه دومم کی بارداز مبشم؟جنسیتش چی میشه

اسمم ستاره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بلند پرواز و جاه طلبهرفتارای هیجانی داره ناپختسعلاقه نداره یه سری چیزا واسش عادت شده و سرگرمیاینا حس ...

مرسی

دیدار داریم کدوم ماه?

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

علی نیست ولی بقیش درسته عزیزم..میشه لطف کنی سوالمو کامل و دقیق بگی قربونت برم♥️

حس میکنه شما متفاوتی و انتخاب شدی واسش

اما با خودش میگه شاید بخاطر این تفاوتا درست نباشه رابطه جدی ایجاد کردن

نمیدونم شاید از نظر فرهنگی یا چیزای دیگه متفاوتین

اما حس به ارتباط و اینا داشتم ولی ازدواج نه

شاید چون دوره زمانش نمیتونم بگم

در هر صورت اینا حس من بود میتونه غلطم باشه🌱

❤️

قبول میشینه بیشتر از شاگرد

عزیزم منم لطفاااااا
منم منم کنکور چی قبول میشم؟اون پسره که تو اسمش ح هست درموردش میشه بهم بگی؟حسش بهم چیه؟چرا از همه دلیت کرده؟ایا پیام میده خودش؟

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️