2777
2789

4ساله عروسی کردیم اصلا حرفی از بچه دار شدنمون نمیزنه اصلااا 

منم ک حرف میزنم یا منو میپیچونه یا میگ الان زمان بچه دار شدن نیس ی خورده زندگیمونو رو ب راه کنیم بد 

ولی من میگم چهار ساله زندگیمون همین بوده ن بهتر ن بدتر با نظر زندگی ایران همینه بیشتر نمیشه انتظار داشت 

حالا ب اصرار من میخوایم کم کم اقدام کنیم ولی ته دلش انگار باز راضی نیس 

ولی اینجوریه ک ی بچه بیرون میبینه سریع بهم نشون میده بچرو نازش میکنه یا ی یچه کوجولو میبینه بغلش میکنه سفت 

ولی حرفی از بچه خودمون نمیزنه 😐

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

بنظرم بسیار مرد عاقل و منطقی ایه

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقلانه فکر میکنه

واقعا بچه دار شدن سخته 

و اگرم زندگی از نظرش رو ب راه نیست باردار شدن تو الان فققققط استرس شوهرتو بیشتر میکنه

بچه دار شدن باید جوری باشه ک دو طرف حس امادگی داشته باشن

بازم خود  دانی

بنظرم بسیار مرد عاقل و منطقی ایه

اگ با اون طرز فکرش بریم جلو هیچ وقت نباید بچه دار بشیم 

قید بابا مامان شدنو باید بزنیم🥲

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

مردی ک بچه نمی‌خواد گلی از گل های بهشته

😂😂😂و زنی ک بچه مبخواد چی

بچه تو خیابون خرج و مسئولیت نداره ولی برا بچه خود ادم....کلا زندگی عوض میشع

اره خیلیی

اگ با اون طرز فکرش بریم جلو هیچ وقت نباید بچه دار بشیم قید بابا مامان شدنو باید بزنیم🥲

خب دیگه عاقلانشم همینه😂

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،